Megjelent a VIKTORIABOLLA márka új kollekciója, a FRENCH VIBES

2022. június 12.
Bolla Viktória ezúttal a legnagyobb stíluslegendáktól, a francia nőktől inspirálódott új kollekciójának megálmodásakor. Ugyan a ruhákat felöltve még mindig magyarok maradunk, de segítségükkel mi is kaphatunk egy kicsit abból a lehengerlő és emlékezetes vibe-ból, ami a franciákat körüllengi.

„A kollekció fő inspirációi számomra azok a francia nők voltak, akik nem törik magukat, hogy ők legyenek a legcsinosabbak, nem másoknak akarnak megfelelni, amikor pedig belépnek egy szobába, mégis egyből magával ragadnak mindenkit. Körüllengi őket az a bizonyos je ne sais quoi érzés” – mesélte Viktória a kollekció tervezése alatt.

viktoriabolla-kollekcio-french-vibes

A francia nők számára a csinos megjelenés elengedhetetlen, azonban emellett nagy szerepet játszik a kényelem is, amit ők egyértelműen a nőies darabokkal próbálnak elérni, legyen szó egy fontos eseményről vagy az egyszerű mindennapokról. Szuperképességük, hogy úgy tudnak elképesztően csinosan megjelenni, hogy közben jól is érzik magukat az adott ruhában, ezáltal pedig a bőrükben is, ami a kisugárzásukra is hatással van.

A FRENCH VIBES kollekció darabjai pontosan ennek a mentalitásnak a vonalán készültek: vagány szettek, oversized blézerek, jumpsuitok, melyek mind időtállóak, letisztultak és stílusosak. Különleges alapdarabok egy kis csavarral, könnyen kombinálhatóak egymással vagy akár más márkák termékeivel is. A kollekció bemutatásához pedig, ahogy azt már a márkától megszokhattuk, ismét hús-vér, valódi nőket kért fel Viktória, akik életéről és filozófiájáról a weboldalon további információkat is találhatunk.

20 fotó megtekintése

Olvass tovább!