Így még soha nem láttuk Nicole Kidmant

2022. július 12.
Nicole Kidmant is megszédítette a Balenciaga, teljes átalakuláson ment keresztül a divatház haute couture bemutatóján, ahol a kifutót is bevállalta.

Extrém napszemüveg, bő farmer, feltűnő eyeliner: a párizsi divathéten Nicole Kidman látványos átváltozáson ment keresztül, csupa olyan szettet és sminket vállalt be, ami tőle nem megszokott.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Hab a tortán, hogy a Tudhattad volna alkotója a kifutón is megmutatta magát, egy látványos ezüst Balenciaga haute couture-ben lépett a kifutóra, amihez fekete kesztyűt, látványos sminket és eperszínű hajat viselt. A kifutón olyan hírességek társaságában vonult, mint Kim Kardashian, Dua Lipa, Bella Hadid és Naomi Campbell.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

21 fotó megtekintése

Ami Nicole Kidman szemsminkjét illeti, a show sminkmestere, Inge Grognard elárulta, hogyan készült: „A megjelenés modernitását a borotvaéles, koromfekete, hosszúkás eyeliner adja” – magyarázta a sminkes, és elárulta, hogy a fekete vonal alakja, hosszúsága és mérete az egyén arccsontjától függ, vagyis minden arc esetében máshogy néz ki. Ehhez a megjelenéshez a Kiko Milano, illetve a Maybelline zselés eyelinerét használta, amelyet vékony, keskeny ecsettel visznek fel a precíz, éles, tartós eredmény érdekében. Ami a smink többi részét illeti, fontos volt, hogy megőrizzék a kevesebb több elvet, de kulcsfontosságú volt az is, hogy tükrözze Demna Gvasalia, a Balenciaga kreatív igazgatójának radikálisan új couture-jét, éppen ezért az alapozón kívül nem nagyon használtak mást.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés

 Forrás: Vogue Fotó: Getty Images, IMaxTree

Olvasd el ezt is!