Kim Kardashian, Nicole Kidman és Dua Lipa is együtt vonult

2022. július 08.
Kardashian lánya, North West pedig az első sorból nézte a Balenciaga divatbemutatóját nagymamájával, Kris Jennerrel. Teljesen biztos, hogy a Balenciaga show-ján volt a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó hírességek száma.

Nem egy, nem kettő, hanem egyszerre öt A-listás híresség sétált végig a Balenciaga Haute Couture divatshow-ján Párizsban. Először Kim Kardashian lépett a kifutóra, őt Dua Lipa követte, amit Nicole Kidmannel tudott fokozni tovább a divatház, majd a színésznőt két szupermodell, Naomi Campbell és Bella Hadid követte. 

balenciaga-parizs-kim-kardashian-nicole-kidman-dua-lipa

Kim Kardashian természetesen a testére második bőrként simuló egész lábat takaró csizmákat (nadrág-csizma) viselt, amit talán le se vett, mióta a Balenciaga nagykövete lett. Ezt egy fűzőszerű felsővel – ami kesztyűként is funkcionált – és egy olyan szoknyával kombinálta, ami úgy festett, mintha némi ruhaanyagot tekert volna lazán a csípőjére. A textúrák és a monokróm színpaletta kontrasztja a kreáció sziluettjére irányította a figyelmet, ugyanakkor nem volt teljes a hatás, mivel Kim Kardashian továbbra is platinaszőke hajat visel. 

Dua Lipa egyvállas, élénksárga miniruhát viselt, míg Nicole Kidman egy bokáig érő változatát ugyanennek fényvisszaverő ezüstből (nem tudott nem eszébe jutni a nézőknek róla az a takaró, amit a maratoni futók vállára borítanak a célba érés után). 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derek Blasberg (@derekblasberg)

Naomi Campbell valószínűleg alig fért ki a szalon ajtaján a látványos és hatalmas krinolin szoknyában, Bella Hadid pedig az „első az üzlet, minden más csak ezután jön” hangulatot hozta a könyök fölé érő kesztyűben és hozzá illő fekete harisnyával viselt zsakettruhában, ami a Balenciaga divatbemutatók visszatérő eleme. 

Nem csak a kifutó volt érdekes a Balenciaga show-ján. Az első sorban ült ugyanis Kim Kardashian legnagyobb rajongója, azaz legidősebb lánya, North West, valamint édesanyja, Kris Jenner. 

balenciaga-parizs-kim-kardashian-nicole-kidman-dua-lipa

A Balenciaga kreatív igazgatójának, Demna Gvasaliának ez volt a második couture bemutatója, mióta a márka 2021-ben visszatért 53 év hiátus után az haute couture világba. Pár nappal a bemutató előtt pedig bejelentették azt is, hogy megnyitják párizsi couture boltjukat Párizsban, ahol a névadó tervező, Cristobal Balenciaga hagyományait élesztik fel.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!