Így sminkelték Nicole Kidmant a Tudhattad volna sorozathoz

2020. december 10.
Természetes, ragyogó, szinte no makeup makeup: Nicole Kidman sminkjei a természetesség erejével hódítanak a Tudhattad volna sorozatban. A sorozat sminkese kikotyogta, milyen termékeket és hogyan használt a színészen epizódról epizódra. Annyit előre elárulhatunk, hogy semmi fölösleges és időigényes nem került az arcára!

Ha világos a bőrünk, és a hajunk is vöröses jegyekkel bír, még a saját szépségrutinunkhoz is hozzátehet Nicole Kidman sorozatbeli makeupja. A sminkekért Kyra Panchenko felelt a sorozatban, a sminkmester elárulta, hogy a sorozat rendezője nem tipikus Upper East Side-i business woman kinézetet képzelt el Grace-nek, sokkal inkább a bohó, egyedi vonalat preferálta. Éppen ezért egy ötperces, szuperpraktikus anyuka-terapeuta smink lett a befutó végül, ami bárki számára könnyen elérhető és lekoppintható is lehet!

A sminket mindig a La Mer hidratálójával indították, ezt követte egy leheletvékony réteg Clé de Peau alapozó az In Fiore körömvirágolajával kikeverve. A smink a Glossier pink pirosítójával folytatódott, amely üdeséget, játékosságot ad az arcnak, a szemre az Armani Eye Tint 8-as számú, lilás-gyöngyházfényes pigmentjéből került, amit az Hourglass Caution szempillaspirálja követett. Pat McGrath ajakrúzsából vagy a bézs Blow up, vagy a vibráló pinkes Love Supreme tette teljessé a lookot. A sminkes szerint a smink annyira egyszerű és gyors volt, hogy akár egy taxiban is fel lehetett volna pakolni a színész arcára, de az is könnyítette a helyzetet, hogy Nicole Kidman arcbőre már alapozás előtt is nagyon egyenletes, természetesen ragyogó volt, és csak arra kellett vigyázni, hogy a smink ebből a természetes fényből ne elvegyen, hanem inkább hozzáadjon.

Fotó: Getty Images Forrás: Vogue

Olvass tovább!