Rihanna a Balenciaga és az adidas limitált leggingsében jelent meg

2022. július 26.
Bár Rihanna a szülés óta csak ritkán mutatja meg magát, lesifotósok most mégis lencsevégre kapták, az énekesnő pedig az adidas és a Balenciaga közös kollekciójának egy különleges darabját viselte.

A 2022-es év egyik legjobban várt kapszulakollekcióját az adidas és a Balenciaga hozta tető alá, a limitált szériás kollekció pedig annyira limitált lett, hogy az mindössze május 29-ig volt elérhető online, illetve a Balenciaga NYC Madison Avenue üzletében. Nem nehéz kitalálni, ez annyit jelent, hogy a különleges darabokhoz csak kevesen jutottak hozzá, de Rihanna egészen biztosan közöttük volt, nemrég ugyanis a két márka kollaborációjából született csizmaleggings hibridben kapták lencsevégre, amit a Balenciaga 2022-es őszi-téli kollekciójában is bemutattak. Az énekesnő a vagány összeállításban párját, A$AP Rocky-t kísérte el a Lollapalooza fesztiválra.

A csizmanadrág, amiben Kim Kardashian is előszeretettel mutatkozik, Demna Gvasalia, a Balenciaga kreatív igazgatójának kedvenc anyagából, a jellegzetesen csillogó sztreccs szaténból készült, amire természetesen rákerült az adidas védjegye, a három csík is. Rihanna a sportos szettjét egy széldzsekivel és nem kevés gyönggyel dobta fel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@rihsflo által megosztott bejegyzés

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!