Ők a világ leggazdagabb modelljei és ennyit keresnek

2022. július 28.
Újdonsült befutók és jól ismert arcokat is találunk a világ legjobban fizetett modelljeinek listáján. Mutatjuk, kik ők, és mennyit keresnek.

Liu Wen – $19 millió

A kínai Liu Wen volt az első ázsiai modellek egyike, aki meghódította a divatipart, debütálása óta olyan nagy márkáknak dolgozott már, mint a Jean-Paul Gaultier, a Tom Ford és a Chanel.

Liu Wen

Joan Smalls – $19 millió

Joan Smalls volt az első igazán sikeres latin-amerikai modell, aki az Estée Lauder révén tett szert hírnévre, és azóta is az egyik leggazdagabb modell. A Puerto Rico-i híresség nemcsak a legnagyobb divatházak kifutóin mutatja meg magát, de igazi sztárrá nőtte ki magát, Beyoncé Yoncé című videoklipjében is feltűnik.

Joan Smalls

Bella Hadid – $19 millió

A fogékszert divatba hozó Bella Hadid az egyik legnépszerűbb modell-influencer, aki nemcsak a kifutókat hódította meg, de a legnívósabb eseményekről, többek között a filmfesztiválokról sem hiányozhat. A közösségi médiában milliók követik, street style szettjeit pedig nők tucatja utánozza.

Bella Hadid

Gigi Hadid – $20 millió

Gigi Hadid már a karrierje legelején elsöprő világsikerre tett szert, nemcsak a legnagyobb divatházaknak dolgozott, de felkerült neves magazinok címlapjára, tucatnyi kampányhoz adta arcát, magánéletét sem rejtette véka alá, és a testvéréhez hasonlóan ő is a közösségi média egyik legtöbb követővel rendelkező híressége.

Gigi Hadid

Adriana Lima – $30 millió

A brazil származású Adriana Lima a Victoria’s Secret egyik első angyala volt, aki bár nem új arc az iparban, mind a mai napig a legjobban kereső modellek közé tartozik.

Adriana Lima

Cara Delevingne – $31 millió

Bár a brit Cara Delevingne szintén nem ma kezdte az ipart, ráadásul időközben színésznői babérokra is tört, ma is dollármilliókat tesz zsebre.

Cara Delevigne

Rosie Huntington-Whiteley – $32 millió

Bár Rosie Huntington-Whiteley ugyancsak messze került a kifutók világától, saját brandet üzemeltet, komoly influencer lett belőle, illetve színésznőként is fel-felbukkan egy-két szerepben (pl. Transformers: Dark of the Moon), giga pénzeket kaszál mind a mai napig.

Rosie Huntington-Whiteley

Gisele Bündchen – $33 millió

Gisele Bündchen is rég visszavonult, jövedelme azonban nem lett kevesebb. Kolléganőihez hasonlóan ő is kipróbálta magát a filmvásznon (pl. Az ördög Pradát visel, Taxi).

Gisele Bündchen

Kendall Jenner – $40 millió

A legjobban kereső modell évek óta az ubrokaszeletelő Kendall Jenner, aki 2018 óta bitorolja a trónt. Nemcsak a legnagyobb divatházak kifutóin vonul, de számtalan kampányhoz adja arcát, saját tequila branddel rendelkezik, gazdagságához pedig híres családja is hozzáteszi a magáét.

Kendall Jenner

Fotó: Getty Images Forrás: Lofficielusa

Olvasd el ezt is!