Naomi Campbell elárulta, örökbe fogadta-e a kislányát

2022. február 17.
A British Vogue címlapján mutatta meg kislányát Naomi Campbell, aki azt is elárulta, milyen érzés volt ötven felett anyává válni.

„A legjobb dolog volt, amit valaha tettem” – mondta a szupermodell arról, hogy ötven felett vállalta az anyaságot. Naomi Campbell a lánya nevét továbbra sem hozta nyilvánosságra, azt azonban elárulta, hogy nem örökbe fogadta a babát. 

naomi-campbell-gyerek

Az 51 éves Campbell semmit sem árult el arról, hogy esetleg gyermeket várna, teljesen a nyilvánosság kizárásával érkezett kisbabája, még a legvérmesebb rajongóit is meglepte, amikor 2021 májusában bejelentette, hogy anya lett. Egy csodaszép képet posztolt Instagramjára újszülött lánya lábáról: „egy csoda szép kicsi áldás engem választott az anyukájának”, írta akkor a kép mellé. „Megtiszteltetés, hogy engem választott ez a szelíd lélek, nincsenek szavak az érzés leírására, amin ezzel az angyallal osztozom. Nincs nagyobb szeretet.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Nagyon kevés ember tudott arról, hogy Naomi Campbell a szülővé válást tervezi. „Egy kezemen meg tudom számolni azoknak a számát, akik tudtak az érkezéséről. De ő a legnagyobb áldás, amit el tudok képzelni. A legjobb dolog, amit tettem” – mondta a modell, aki továbbra sem árult el pontosabb részleteket kislánya érkezéséről. Amikor arról kérdezték, hogyan érkezett a baba, Campbell egyszerűen és magától értetődően válaszolt: „nem örökbe fogadtam. Ő az én gyermekem.”

Korábban egyetlen alkalommal beszélt gyermekéről, 2021 szeptemberében, amikor azt mondta a BBC műsorában, hogy álombaba. „Csodálatos. Már most nagyon önálló, okos, figyelmes, 12 órákat alszik. Nagyon jó kislány.”

Forrás: The Guardian Fotó: Getty Images

Olvass tovább!