Linda Evangelista újra modellkedik – Nézd meg a képeket!

2022. július 20.
Brutálisan félresikerült szépészeti beavatkozása óta az első komoly modellmunkát a Fendi reklámkampányában vállalta Linda Evangelista, az 1990-es évek egyik szupermodell ikonja.

Úgy tűnik, tényleg nem hagyja a modell, hogy a teljes külsejét eltorzító szépészeti beavatkozás lerombolja az életét. Linda Evangelista a közösségi oldalán posztolt egy fotót, melyen több kalapot visel egyszerre és néhány Fendi táskát tart a kezében. A poszt a divatmárka szeptemberi divatshow-ját promózza, ami mérföldkő lesz a divatház történetében.

linda-evangelista-fendi

„2022. szeptember 9-én a Fendi egy különleges divatbemutatót rendez New Yorkban, hogy ezzel ünnepelje a #FendiBaguette 25. évfordulóját és azt, hogy Mr. Kim Jones művészeti igazgatóként csatlakozott a márkához két évvel ezelőtt” – áll a kép melletti szövegben. Lina Evangelista számára is hatalmas lépés lesz ez az esemény, hiszen ez az első komoly munka, amit elvállalt azóta, hogy elbújt a nyilvánosság szeme elől félresikerült zsírfagyasztása után. 

linda-evangelista-fendi

Linda Evangelista, az 1990-es évek legendás szupermodellje 2021 szeptemberében árulta el, hogy brutálisan eldeformálódott az úgynevezett zsírfagyasztásos beavatkozás után. Ahelyett, hogy zsírt veszített volna, csomók alakultak ki a csípőjén, alhasán, állán, melyeket nem lehet eltüntetni. Emiatt Evangelista bezárkózott, és eltűnt a világ elől. Evangelistánál – aki több száz magazinborítón pózolt és George Michael Freedom című slágerének videóklipjében is szerepelt – úgynevezett paradoxical adipose hyperplasiát állapítottak meg, ami a zsírfagyasztás egyik nagyon ritka szövődménye, és amire a modellt a beavatkozás előtt nem figyelmeztették.

2022 februárjában adott interjút először a beavatkozás óta a People magazinnak, melyben Linda Evangelista azt mondta: „Nem bújok el többé.”

Forrás: The Huffington Post Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!