Rászabadult a pink a divatra, fuksziában és Barbie rózsaszínben vibrál a nyár

2022. július 28.
Akár merész vagy, akár nem, a pink megkerülhetetlen ezen a nyáron. Bátran válaszd ezt a színt, mert biztos, hogy egész évben velünk marad, mint trendszín.

Mióta a Valentino kifutóját elárasztották a pink ruhacsodák, amilyet a bemutatón Zendaya is viselt, az élénk árnyalat a hétköznapokban is utat tört magának, és egyértelműen az év egyik trendszínét jelöli vidámsága. Előre szólunk, biztosan velünk lesz majd télen is, ám most maradjunk egyelőre a jelenben, hiszen a vibrálásának minden négyzetcentije csak arra vár, hogy látványos nyári outfiteket eredményezzen.

Fotók: Getty Images

A pink ázsióját a készülő Barbie film csak tovább emeli, mint ahogy Anna Hathaway is, aki jó pár hírességgel egyetemben a vörös szőnyegen is népszerűsítik a Valentino új színkedvencét.

4 fotó megtekintése

Ruhákat, kiegészítőket is számtalan fazonban és anyaghasználattal találunk pink színben, nagyon divatos, ha tetőtől talpig magunkra öltjük, vagy ha ezt soknak érezzük, válasszuk egy-egy kiegészítő színeként, de ihletet adhat manikűrünknek, sminkünknek is.

Zara 15 995 Ft

Answear Lab 19 990 Ft

Michael Michael Kors 31 000 Ft

Ralph Lauren 249,95 €

Furla 76 000 Ft

Twinset 370 €

Balenciaga – Heaven Budapest 369 900 Ft

Zara 7 995 Ft

Pinko 235 €

Mango 15 995 Ft

Ezt olvastad már?