Letícia királyné lenge selyemruhája felrúgja a hagyományokat

2022. augusztus 02.
Letícia spanyol királynő ismét bizonyította, igazi stílusikon, még akkor is, ha öltözéke több szempontból is felrúgja a királyi hagyományokat.

A 49 éves királyné Mallorcára látogatott, az Atlantida Mallorca Film Fest fesztiválon vett részt, ahol talpig feketében jelent meg. Selyemruhája nem kis visszhangot keltett, királyi körökben ugyanis csak ritkán vállalják be az érzéki, lenge matériát. Szakértők feltételezik, Letícia királyné talán pont a merész választás ellensúlyozására döntött a zárt nyakkialakítás mellett. Persze nem ez az egyetlen izgalmas és szokatlan részlet a királyi ruhaválasztás körül, a királyné ugyanis ezúttal is egy elérhető árú ruhát vásárolt magának: a fekete estélyit a Zara forgalmazza, annak ára mindössze 22 euró. Szettjét egy Mango retiküllel és egy pár ékköves Magrit szandállal párosította.

Letícia királyné

Isabelle Huppert színésznő, Letícia királyné és Jaume Ripoll, az Atlantida Mallorca Film Fest igazgatója

Letícia királyné

Letícia királyné

Letícia királyné

Letícia királyné

Letícia királyné

Letícia királyné

Nem Letícia királyné az egyetlen arisztokrata, aki előszeretettel vállalja be a megfizethető árú ruhákat és bújik bele ugyanabba a szettbe többször is, Katalin hercegné is rendszeresen mutatja meg magát hétköznapi összeállításokban.

Forrás: Nowtolove Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!