Kate Middleton Zara szoknyában

2020. január 27.
Katalin hercegné nem a ruhahalmozásról és az őrületes vásárlásairól híres, ezúttal például egy abszolút megfizethető Zara darabban látogatott el Walesbe. 

Íme az újabb bizonyíték, hogy egy ruhadarab ára nem minden! Katalin csodásan kombinálta a mezei Zarában beszerezhető plisszírozott, ocelotmintás szoknyáját, mely stílusban nem, csupán árfekvésben más, mint ami a nemesektől megszokott.

A markáns barna szoknyát Kate egyszerű fekete garbóval és Ralph Lauren csizmával egészítette ki a télies hatás kedvéért. A szoknya hossza és fazonja természetesen megfelel az uralkodóház sokszor középkorias szabályrendszerének és bizonyítéka annak, hogy egyáltalán nem kell mindent megmutatnunk ahhoz, hogy szemrevaló legyen a végeredmény. Ha szemet vetnénk a szettre, akkor ügyeljünk arra, hogy a bővebb fazonú szoknyához passzos felsőt vegyünk – az sem gond, ha az nem fekete, hanem valamilyen élénkebb színű!

A szetthez remekül ment Katalin kabátválasztása is, mely egy egyszerű teveszínű Massimo Dutti szövetkabát volt. Úgy tűnik, a hercegné felfedezte magának a Inditex-csoportban rejlő potenciált… Ha szövetkabátot viselnénk szoknyával, akkor a legjobb, ha a kabát teljesen eltakarja az alatta lévő szoknyát – ahogyan azt ebben az esetben is láthatjuk.

Fotó: Getty Images