Sydney Sweeney újra divatba hozza a peplumot

2022. augusztus 17.
Sydney Sweeney egy vintage Mugler szettben mutatta meg, hogy a ruhára illesztett extra rátét gyakran a feminin sziluett kulcsa.

Sydney Sweeney a Hollywood Critics Association TV Awards díjátadón, ahol az év legjobb tévéműsorait ünneplik, a White Lotusban nyújtott parádés alakításának köszönhetően jutott be a jelöltek közé női mellékszereplő kategóriában. Bár a díjat végül sorozatbeli kolléganőjének, Jennifer Coolidge-nek ítéltek oda, a fiatal színész így is elkápráztatott mindenkit.

A 24 éves színésznő, aki olyan sorozatokban játszott már, mint az Eufória, az Éles tárgyak vagy A szolgálólány meséje, a díjátadó vörös szőnyegén egy 1980-ban tervezett vintage ruhában jelent meg, amely visszahozta a peplum sziluettjét a köztudatba, és amit a szoborszerű terveiről ismert, nemrég elhunyt Manfred Thierry Mugler tervezett. (A peplum a felsők, szoknyák és ruhák derékrészét finoman körülölelő fodros, legyezős rátét, ami a 2010-es években egyszer már nagy divat volt). A sötétzöld bársonyruhát Molly Dickson stylist a New York Vintage üzletben szerezte be a színésznő számára, amit acélorrú Jimmy Choo magas sarkúval és De Beers ékszerekkel társított.

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney

Forrás: Vogue Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!