Sydney Sweeney nem keres eleget ahhoz, hogy szabadságra menjen

2022. augusztus 08. |

Nem minden színész keres annyit, mint amennyit gondolnánk. Sydney Sweeney azt mondta egy friss interjúban, hogy egyszerűen nem kap annyi pénzt, hogy egy kis szünetet tartson a filmezésben.

Az Emmy-díjra jelölt színész olyan sorozatokban szerepelt, mint az Eufória és A Fehér Lótusz, lassan de biztosan helyet követelve magának Hollywood A-listás hírességei között. A filmes álomgyárban sem olyan az élet azonban ma már, mint a nyolcvanas-kilencvenes években. „Nincs senki, aki támogatna engem, nincs senki, akihez fordulhatnék, hogy segítsen kifizetni a számláimat vagy segítséget nyújtson – mondta Sydney Sweeney. – Nem fizetik már úgy a színészeket, ahogy korábban, a streamingszolgáltatókkal pedig nem lehet jól kijönni.”

sydney-sweeney-fizetes

„Vannak néhányan, akik jól keresnek, de a fiatalokkal más a helyzet. Én 5 százalékot adok az ügyvédemnek, 10 százalék megy az ügynökömhöz, 3 százalék körüli összeg pedig az üzleti ügyeimet vezető menedzserhez. Emellett fizetem a sajtósomat minden hónapban, ami több, mint a jelzáloghitelem.”

Kathryn Arnold producer szerint Sydney Sweeney élethelyezete nem egyedi a hollywoodi színészek között. „Minden a 2000-es években kezdődött, amikor a reality tévék megjelentek, és olyan műsorok születtek, mint A nagy Ő és a Survivor – mondta Arnold. – A megírt tévéműsorok harmada ment a kukába, a helyüket pedig ezek foglalták el. Ezzel rengeteg színész dobhatta a sutba a karrierjét.”

A teret tovább szűkítette, hogy olyan nagy sztárok is a tévéhez igazoltak a széles vászonról, mint Glenn Close vagy Julia Roberts. Ezzel párhuzamosan a sorozatok költségvetését jelentősen csökkentették, így az egy epizódért kapott fizetések is kisebbek lettek. 

A stúdiók a kipróbált neveket keresik a produkciókhoz, így egyre több ajtó zárul be a kevésbé ismert színészek előtt. Sydney Sweeney-nek szerencséje van, ő egyre inkább az első csoportba tartozónak mondhatja magát.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok