10 sneaker őszre – a legutolsó trendek szerint

2022. szeptember 20.
Van néhány sneakerfazon, amik kiemelkednek a mezőnyből.

Sneakerekkel lehetetlen mellényúlni, chunkytól a minimál fazonokig minden típus, szín és kialakítás divatos. Ám ha picit közelebb hajolunk a trendekhez, látszódnak az aktuális irányvonalak, melyek terelgetik a street stylerek választását is.

Fotó: Imaxtree

Az egyik ilyen a vastag talp, amihez nem kell, hogy futurisztikus külső társuljon, teniszcipőktől a Converse csukákig minden megkapta már a hernyótalpakat. A színek terén a bézs az új fehér, a letisztult sneakereket szívesen álmodták meg annak valamely változatával.

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

A többszínű sportcipők esetén a tompa, pasztellszínek élveznek előnyt, kifejezetten divatosak a 3-4, akár 5 árnyalatból is építkező típusok, a cipőket pedig még izgalmasabbá teszik a különféle textil, bőr és hálós anyagok keverése is.

Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images

Összeválogattunk mi is néhány sneakert a legújabb kollekciókból, ám szigorúan a teljesség igénye nélkül, hiszen rengeteg szuper szín- és fazonvariációra bukkantunk, vásárlás előtt mindenképp nézzetek körül, megtaláljátok a ruháitokhoz, stílusotokhoz leginkább megfelelőt.

Tisza Cipő 34 990 Ft

New Balance 39 490 Ft

Veja 42 918 Ft

Skechers 32 990 Ft

ECCO 54 995 Ft

adidas by Stella McCartney – answear.hu 80 990 Ft

GUCCI 690 €

Converse 44 990 Ft

HOFF 130 €

NIKE – Modivo 54 950 Ft

Ezt olvastad már?