Így öltözz a sneakeredhez, ha elegáns akarsz lenni!

2021. december 20.
Baráti, családi összejövetelek esetén is szuper kiegészítője lehet szettünknek a sportcipő, mutatjuk, hogyan társítsd csinosabb ruháidhoz.

Annyira hozzánőtt a mindennapjainkhoz a sneaker, hogy sokan vagyunk, akik még egy-egy ünnep, elegánsabb esemény alkalmával sem mondanak le róla. Még most, télen sem.

De miért is kellene? Bár sportos jellegük vitathatatlan, ha ügyesen kombináljuk ruhatárunk tartalmát, sokkal inkább izgalmasabbá teszi, mint hogy slampos jelleget kölcsönözne szettünknek. Ehhez persze alapvetés, hogy a szétgyúrt csukánk helyett egy divatos, önmagában is szép sneakert válasszunk, hisz a pontot az i-re ez esetben ő fogja feltenni.

Jó ötlet például, ha olyan ruhákat választunk, amik ha klasszikus fazonnak is számítanak, hordoznak egy jó adag modernséget. Lehet ez egy egyedibb ruhaminta, egy különlegesen fénylő texil felület, de egyéb kiegészítőinkkel, ékszereinkkel is erősíthetjük ezt a vagány frissességet.

 

Arany kapcsos, gyöngyös nyaklánc – Bimba y Lola
Mintás kardigán – Pinko
Barna bőr kézitáska – Furla
Fénylő, élére vasalt nadrág – Uterqüe
Chunky sneaker – ECCO

Sneakert elegáns ruhával hordani trendi dolog, és erre érdemes is figyelni. Nem fog működni az outfit, ha csupa visszafogottan csinos, decens darabot viselünk. A konzervatív fazonok halmozása nagyon elüt majd a sportcipő látványától, ezért figyeljünk a finomhangolásra, egy-egy ütősebb, az aktuális divat szerint is felkapott darab beválogatására.

Arany színű nyaklánc – Cult Gaia – net-a-porter.com
Kék ing – Reserved
Fehér kézitáska – Nini Molnar
Szatén hatású midi szoknya – Zara
Chunky sneaker – ECCO

Látogass el az ECCO webshopjába, hogy megtaláld az igazit!

Promóció

Ezt olvastad már?