A szezon praktikus alapdarabja, aminek ott a helye minden ruhatárban

2022. november 03.
Nagymamáink kedvencei modern csavarral tértek vissza, hogy a legjobb barátid legyenek idén ősszel!

Divatfronton az őszi–téli szezon kihívásai közt első helyen szerepel a vágy, hogy megjelenésünk ne essen áldozatául a réteges öltözködésnek. Fázni a kutya sem szeret, de ki akarna úgy kinézni, mint egy fejes káposzta a sok réteg ruha alatt? Pláne, ha csak egy karnyújtásnyira kínálkoznak a mellények, minden színben és stílusban, hogy ingre, pulcsira felkapva divatozhassunk bennük, miközben finoman melengetik a hátunkat.

Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images

A kötött mellények már szezonok óta divatban vannak, így könnyen lehet, hogy rég ott a megoldás a ruhásszekrényetekben. Oversize és crop fazonban, garbós nyakkal vagy mélyen kivágva, mintákkal és egyetlen színből kötve is megtaláljátok őket az üzletekben, válogatásra fel, ha még szükségét érzitek egy menő darab beszerzésének!

Fotó: Daniel Zuchnik/Getty Images

Máskülönben találhattok farmerből, műbőrből készült mellénykéket is, és nagy divat a háromrészes nadrágkösztümök maszkulin mellénye, mely önmagában ujjatlan felsőrészként is jól mutat – bár talán ez a megoldás a legkevésbé évszak-kompatibilis.

Fotó: Christian Vierig/Getty Images

Ha kedvet kaptatok a mellényekhez, mutatjuk, hol milyen fazonokat találtok, ám jó ha tudjátok, mindez csak egy szeletkéje a rátok váró lehetőségeknek. Nézzetek szét, válogassatok, olyat vegyetek, amit sokáig, szívesen fogtok hordani.

Celeni 205 €

Zara 9995 Ft

Marc Cain Sports – Van Graaf 74 990 Ft

Sportmax 102 990 Ft

Massimo Dutti 37 995 Ft

Mango 9995 Ft

Answear Lab – answear.hu 22 990 Ft

Reserved 19 995 Ft

Max & Co. 92 500 Ft

COS 135 €

Ezt olvastad már?