Mutatjuk Rihanna legdögösebb kismamaszettjeit

2023. február 14.
Rihanna a Super Bow félideji show-ján jelentette be, hogy második gyerekét várja – méghozzá egy vörös, latexbetéttel díszített szettben. Az extrém választás nem áll távol Riritől, aki már első várandóssága alatt is bizonyította, hogy kismamaként sem riad vissza az extravagáns és dögös daraboktól
rihanna-terhesseg-anya-buli-gyerek-baba

A Super Bowl kapcsán mindenki Rihanna nagy bejelentéséről beszél, az énekesnő ugyanis a félidei show-ban fedte fel, hogy második gyerekével várandós.  Rihanna a fellépése elején megsimogatta a pocakját, utalva ezzel arra, hogy másodszor is várandós. A mozdulat láttán az egész internet elvesztette az eszét, és a Twitterezők egymás után posztolták a vicces vagy éppen meghatódott mémeket. 

Az énekesnő a koncerten a felsőtestét látni engedő vörös kezeslábast és vörös latex-mellpántot viselt, ami nem mondható éppen klasszikus kismamaszettnek, de Rihanna már az első várandóssága alatt is bizonyította, hogy kismamaként is szereti a dögös és meghökkentő darabokat. A gólyahír alkalmából összegyűjtöttük Rihanna (eddigi) legmenőbb, legextrémebb és legdögösebb kismama-szettjeit!

Pink pufikabát látványos hasékszerekkel

A fekete fűzős top, ami nem sokat hagy a képzeletnek

Patchwork-bunda hasvillantós toppal

Fekete babydoll a Paris Fashion Weeken

Rihanna

Smaragdzöld hát nélküli top ragyogó ékszerekkel

Rihanna terhes, kismamaruhában

Ezüst csavart top retro frizurával

rihanna-forbes-leggazdagabb-ember-lista

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images // Instagram