Odáig van az internet a jeltolmácsért, aki ellopta a show-t Rihanna elől a Super Bowl félidejében

2023. február 13.
Justina Miles jeltolmácsként kísérte Rihanna fellépését a Super Bowl félidejében. A fellépése olyan jól sikerült, hogy kimondottan nehéz volt közben az énekesnőre figyelni.
Odáig van az internet a jeltolmácsért, aki ellopta a showt Rihanna elől a Super Bowl félidejében

A 20 éves Justina Miles volt az első női siket előadó az egyik legfontosabb amerikai sporteseményen, a Super Bowl-on, és egyben ő az első siket személy, aki előadta a show előtt a Lift Every Voice and Sing című számot, amelyet Sheryl Lee Ralph színésznő énekelt el tegnap, és amit az amerikai feketék nem hivatalos himnuszaként tartanak számon.

„Justina Miles ellopta a show-t” – írta egy néző a Twitteren.

„Nem néztem a Super Bowlt, de IMÁDOM ezt az előadást” – jegyezte meg John Amaechi brit-amerikai pszichológus.

„Van egyfajta Grammy-díj kategória jeltolmácsok számára?” – kérdezte egy lenyűgözött néző.

„Nem hiszem, hogy Rihanna tisztában van azzal, milyen szintű izgalmat keltett mindenkiben, aki szereti őt és a zenéjét. Klasszikusokat énekelt, amiktől visszamentünk az időben. Terhesen táncolt és énekelt. Óriási!” – dicsérte egy rajongó az előadást.

Justina Miles a fellépés után a CNBC-nek adott interjút, ahol elmondta, hogy ez egy fontos pillanat „nemcsak számomra, amiért megoszthattam ezt az élményt az egész világgal, hanem azért is, mert valóban erőt adhattam millió és millió fekete siket embernek szerte az országban, akik eddig még soha nem láttak ilyet.”

Forrás: The Independent, Fotó: YouTube