Rihanna „ketchupos” ajakfényt dobott piacra

2022. augusztus 26.
Rihanna Fenty Beauty termékcsaládja a sminkrajongók egyik kedvenc márkája világszerte, ami most egy újabb, szokatlan termékkel okozott meglepetést. Piacon a ketchupos ajakfény.

A Fenty Beauty összeállt a brooklyni székhelyű MSCHF művészeti kollektívával, hogy egy izgalmas, szokatlan, mókás és limitált szériás termékkel álljon elő. Így született meg (a világ leggazdagabb emberei közé tartozó) Rihanna brandjének ketchupos kiszerelésben árusított ajakfénye, a Ketchup Or Makeup.

Rihanna

A csavar a dologban, hogy a készlet nemcsak a Fenty Beauty’s Gloss Bomb szájfényt rejti, de a szettbe igazi ketchupot is tettek. Természetesen az egészet nem kell komolyan venni, egy nagy adag huncutságról van szó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) által megosztott bejegyzés

Nem ez az első alkalom, hogy az MSCHF bekerül a hírekbe: vastagon benne volt a kezük a Birkin táskákból készített Birkinstock lábbelik ötletében, de tőlük volt hangos a sajtó akkor is, amikor piacra dobták Lil Nas X igaz vérrel készített sátáni Nike cipőit, amikből aztán akkora botrány kerekedett, hogy a gyártó visszahívta a cipőket.

A 25 dolláros terméket a ketchupormakeup.com oldalon lehet elérni.

Forrás: Pagesix Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!