Pharrell Williams lesz a Louis Vuitton új kreatív igazgatója

2023. február 15.
A divatház február 14-én jelentette be, hogy a Grammy-díjas rapper lesz a férfi kollekció kreatív igazgatója, ami új korszakot jelent a francia luxusmárka számára.
Pharrell Williams lesz a Louis Vuitton új kreatív igazgatója

A Louis Vuitton korábbi kreatív igazgatója, Virgil Abloh 2021 novemberi halála után a divatház Pharrell Williamset nevezte ki a megüresedett pozícióra. „Pharrell Williams olyan látnok, akinek kreatív univerzuma a zenétől a művészetig és a divatig terjed, és az elmúlt húsz évben globális kulturális ikonná vált. Az a mód, ahogyan áttöri a határokat az általa felfedezett különféle világok között, összhangban van Louis Vuitton kulturális státuszával” – nyilatkozta a Louis Vuitton szóvivője.

A rapper számára – akinek első kollekciója 2024 júniusában debütál a párizsi divathéten – nem lesz újdonság a divat világa. Williams 2004-ben már a Marc Jacobsszal közösen is készített egy napszemüveg-kollekciót, nemrég együttműködött a Moncler-rel, akikkel hét limitált kiadású Maya kabátot tervezett a márka 70. évfordulójára, és rendszeresen dolgozik az Adidas Originalsszal, illetve a Humanrace bőrápoló vonalával is.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images