Öleld át a hideget a Cukovy pufikabátjaival

2023. február 18.
Dinamikus, harsány, praktikus – ezek jellemzik a Cukovy legújabb kollekcióját, amely a világ állandó változására reflektál. A márka szétcsatolható pufikabátjai új formavilággal és színkombinációkkal tértek vissza az új szezonban.
Öleld át a hideget a Cukovy pufikabátjaival

A kortárs magyar tervezői márka új termékei a Budapest Central European Fashion Weeken debütáltak. A kabátok meleg ölelést nyújtanak a fáradhatatlan városi felfedezőknek, akik nem félnek meghódítani a belső világukat. 

„Az elmúlt években megtapasztaltuk, milyen gyorsan változik a világ, így mi sem ültünk tétlenül: elhatároztuk, hogy nagyobbak és erősebbek leszünk. Ezt építettük be a legújabb szériába, és megalkottunk egy merészebb és még praktikusabb kollekciót” – mondta el Poprádi Flóra, a Cukovy kreatív igazgatója. 

Élénk színek, izgalmas kontraszt

A tavalyi földszínek új, mélyebb tónusokkal és harsányabb árnyalatokkal egészültek ki. A darabokat az izgalmas kontraszt és élénk színkombinációk jellemzik, az ikonikus Cukovy print mellett pedig megjelennek a merész, kézzel festett minták is. A laza szabású sziluetteket felváltotta a márkára jellemző formavilág és vonalvezetés, a kínálat pedig multifunkcionális kiegészítőkkel is bővült. A több elemre szétszedhető pufikabátok mellett megtalálhatóak a kesztyűk, sálak, sapkák és táskák is.

A milánói divathétre készülő CUKOVY a kényelemre, fenntarthatóságra, tartósságra, és a játékosságra fókuszál. A márka termékeit Magyarországon tervezik és készítik helyi művészekkel és beszállítókkal, kizárólag magas minőségű, olasz anyagokból és libapehelyből. A termékpaletta leginkább pufidzsekikből, kabátokból, és kiegészítőkből áll. A CUKOVY cserélhető elemekkel, ujjakkal, és kapucnikkal játékra invitálja viselőit, így egy-egy darab akár hat-nyolcféleképpen is viselhető.

11 fotó megtekintése

Öleld át a hideget a Cukovy pufikabátjaival

Fotó megosztása:

A kollekció termékei hamarosan elérhetőek a cukovy.com-on, valamint a CUKOVY Studioban.