Szettek hideg időre, főszerepben a szoknyával

2023. február 08.
Télies időben is jól működnek a szoknyás szettek, mutatunk rögtön hármat is.
szoknyás szettek télre

Ha téli szettekre gondolunk, nadrágos összeállítások egész sora jut az eszünkbe, farmertől a szövetig, cargótól a skinnyig. Mindeközben szegény szoknyák a partvonalról figyelik az eseményeket, igazságtalanul. Elég hozzájuk egy jó meleg harisnya, egy praktikusan hosszú kabát és máris nem fogunk vacogni. Mindezt bizonyítandó, három szoknyás szettet is mutatunk, melyek alapdarabokból építkeznek, és hoznak létre divatos, sikkes outfiteket.   

Mini helyett midi

Kezdjük rögtön a legkézenfekvőbb megoldással: válasszunk miniszoknya helyett egy midi vagy maxi fazont. Vastag harisnyával társítva tökéletes a téli napokon, hát még, ha hosszú szárú csizmát húzunk hozzá. A midaxi fazonok most különösen népszerűek, e megnevezés a midinél valamivel hosszabb, 7/8-os hossz felé járó szoknyahosszt jelöli, szűkebb változatban a szezon nyertesei ezek a darabok.

Franco Callegari – Van Graaf 22 990 Ft

Vengru 129 900 Ft – 169 900 Ft

Pull & Bear – Zalando 4 995 Ft

Vastag anyagok előnyben

Csodásak a szaténszoknyák, ám télvíz idején nem a legjobb választások, akármilyen csodaminták is díszítik őket. Érdemesebb helyettük vastag szövetből vagy farmerből készült szoknyákat választani, sokkal jobban melegítenek. Casual szettek alapdarabja lehet a denimszoknya, a klasszikus ceruzaszoknyák, egyenes szabású midiszoknyák most különösen divatban vannak, érdemes szétnézni értük vintage boltokban is. 

Massimo Dutti – 39 995 Ft

Lee – Zalando 18 190 Ft

 

#image_title

Tommy Jeans – answear.hu 48 990 Ft

Miniszoknya, maxikabát

Mégis inkább miniszoknyát választanál? Nosza, a virgácsvédelmet ellátja majd a kabátunk. Persze csak akkor, ha kellően hosszú, és így védeni tud a hideg időben, míg A-ból B-be megtesszük a szükséges kültéri métereket. Jöhetnek a maxi pufikabátok, vagy az elegáns szövet változatok, attól függően, hová készülünk. A vastag harisnyát azért ne hagyd le.

C&A 89,99 €

Zara 7 995 Ft

Mango 11 595 Ft