Madonna lányát nem engedték be a Marc Jacobs divatbemutatójára

2023. február 03.
Lourdes Leontól megtagadták a belépést a Marc Jacobs show-ján. A feltörekvő énekesnő korábban maga is a márka arca volt, most mégis hazaküldték a divatbemutatóról.
Lourdes Leon

Megtagadták a belépést a Marc Jacobs New York-i showján Lourdes Leontól, Madonna lányától csütörtök este. A popikon legidősebb, 26 éves gyermeke pontban a show kezdetekor ért a helyszínre, a belépésnél viszont belefutott a biztonsági őrökbe, akik közölték vele, hogy túl későn ért oda a manhattani eseményre, úgyhogy már nem tudják beengedni.

A történtekről videó is készült, amit TikTokon osztott meg egy felhasználó. A felvételen láthatjuk, hogy Lourdes – aki egyébként maga is a Marc Jacobs arca volt – odasétált az épülethez, útközben viszont megállították a biztonságiak, és közölték vele, hogy a kapukat bezárták.

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey

A helyszínen lévő tömeg ezután skandálni kezdte, hogy „engedd be”, egyikük pedig a biztonsági őrhöz fordult, és azt kérdezte „nem tudod, ki ő?”. A feltörekvő énekesnőnek azonban nem volt szerencséje, az őrök nem mozdultak, így kénytelen volt megfordulni és visszamenni az autójához.

A Marc Jacobs showra egyébként olyan sztárvendégek voltak meghívva, mint Emily Ratajkowski, Nicky Hilton Rothschild és Ashley Graham.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images