Minden, amit az Eufória 3. évadáról eddig tudni lehet

2022. november 23.
Nemsokára láthatjuk a végeredményt.

Lehetséges, hogy Zendaya is rendező lesz

A színésznő korábban egy sejtelmes interjút adott az olasz Vogue-nak az előző évad kapcsán, amelyben azt mondta: „Vicces. Igazából a 6. epizódot kellett volna rendeznem, de aztán muszáj volt szerepelnem benne. Nem volt elég időm, így sajnos ezúttal nem tudtam. Azt akartam, hogy legyen elég időm, hogy a megfelelő módon csináljam. Szóval valószínűleg a következő szezonban…”

euforia-3-evad

A szereplők

Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Maude Apatow, Nika King, Storm Reid, Erin Dane és Dominic Fike várhatóan ismét tiszteletüket teszik a képernyőn. Bár Angus Cloud és Chloe Cherry karaktereit letartóztatták a 2. évad végén, a következő szezon várhatóan a bíróságon vagy a börtönben követi tovább majd az útjukat. 

Barbie Ferreira befejezte a munkát

2022 augusztusában a Katot alakító Barbie Ferreira megerősítette, hogy nem tér vissza az Eufória 3. évadában, miután több hónapig pletykáltak arról, hogy megromlott a kapcsolat a színésznő és a vezető producer, Sam Levinson között.

Fezco nagymamája

Kathrine Narducci, aki Fezco nagymamájának fiatalkori énjét játszotta, azt mondta az amerikai Elle-nek: „Remélem, visszamegyek. Ki kell jönnöm abból a kómából. Mondtam Samnek (a producernek – a szerk.), hogy ki akarok jönni a kómából.”

Premier

Az Eufória 3. évadának forgatása állítólag 2023 februárjában kezdődik. A Collider videógyártó cég becslései szerint a 4. évad valamikor 2024-ben fog megjelenni.

Cselekmény

Zendaya a Varietynek Rue-ról is mondott egy-két szót: „Rue itt akar lenni, és ez most rajta múlik. Nagyon remélem, hogy a jövőben felfedezhetjük az életét, a másik oldalát és a józansághoz vezető útját.”

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Warner Media

Olvass tovább!