Szokatlan gyerekfelügyeleti modell mellett döntött Gisele Bündchen és Tom Brady

2022. november 04.
A nyilvánosságot is elérő, de békés válásuk során Gisele Bündchen és Tom Brady a gyerekek elhelyezéséről is döntött, méghozzá rendkívül progresszív megoldással.

Tom Brady és Gisele Bündchen döntött két kiskorú gyermekük elhelyezéséről: a sportoló és a modell arra jutottak, hogy a gyerekek a válás után is szabadon mozoghatnak a szülők között, nem lesznek „eltiltva” egyiküktől sem.

A páros két gyereket nevel, a 12 éves Benjamin Reint és a 9 éves Vivian Lake-et. Válásukat egy hete véglegesítették hivatalosan is, 13 év házasság után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A gyerekelhelyezés kérdésében sokáig az anya felügyelete dominált, egy ideje azonban már sokkal egyenlőbbek a modellek: létezik olyan megoldás, amiben a gyerekek 1-1 hetet töltenek az elvált szülőknél, sőt, olyan is, amikor a szülők váltják egymást a gyerek mellett a családi házban (így megengedve a gyereknek az állandó környezetet).

Gisele Bündchen és Tom Brady válása kapcsán egy közeli forrás azt mondta, a gyerekek „teljes hozzáférést kapnak bármelyik szülőhöz, amikor csak akarják”. Vagyis bár lesz egy beosztás, alapvetően a gyerekek döntik majd el, kivel akarnak lenni, és ebbe a szülők nem avatkoznak majd bele.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!