Hailey Bieber a Victoria’s Secret új arca

2022. január 10.
Hailey Bieber a Victoria's Secret téli Frozen Flowers kampányához adta az arcát.

Nemrég mutatták be a Victoria’s Secret legújabb kampányát, amit a síelés tematikája köré építettek fel a kreatívok. A 25 éves Hailey Bieber Paloma Elsesser és Adut Akech modellek társaságában mutatta be a márka legújabb szettjeit, amik bíborvörös, ibolya és a pasztellrózsaszín árnyalataiban igyekeznek egy kis tavaszt csempészni a télbe.

Hailey Bieber, aki novemberben lett a VS Collective egyik arca, olyan hírességek mellett erősíti a márkát, mint Naomi Osaka teniszcsillag, Valentina Sampaio szupermodell és Megan Rapinoe futballsztár, LMBTQ+ aktivista. „Nagyon izgatott vagyok, és megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok a VS Collective-hez – nyilatkozta Hailey Bieber. – Nagyszerű érzés, hogy egy hihetetlen női csoport tagja lehetek, akik, miközben a márka jövőjét építik, továbbra is a nők érdekeit védik.”

A Victoria’s Secret 2021-ben jelentette be, hogy a márka történetében végleg lezárul az angyalok kora, és más irányt vesz a legendás fehérneműmárka arculata, és bemutatták a VS Collective-ot, olyan nők közösségét, akik sokszínűbben és sokkal befogadóbban képviselik a márka megújult imázsát.

A téli kollekciót a Victoria’s Secret oldalán, illetve az alábbi videóban tudod megnézni!

Forrás: Teenvogue Fotó: Victoria’s Secret

Olvasd el ezt is!