Marics Petivel és Valkusz Milánnal debütál a világ egyik legmenőbb zenei eseménye

2023. március 18.
Magyarországra érkezik a Red Bull Jukebox, egy Budapesten még soha nem látott interaktív koncert, amelyet a közönség irányít. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad szezonnyitó eseményén, 2023. május 19-én este a Z-generáció kedvenc együttese, a VALMAR és meghívott meglepetésvendégeik lépnek színpadra.
Marics Petivel és Valkusz Milánnal debütál Magyarországon a világ egyik legmenőbb zenei eseménye

A Red Bull Jukebox egyik nagy dobása, hogy az előadók – Magyarországon először Marics Peti és Valkusz Milán – szinte minden lépését a közönség irányítja. Az interaktivitás a koncerten különleges LED-karkötők segítségével történik, de számos kérdésben már előzetesen is szavazhatnak az érdeklődők. A VALMAR számai mellett feldolgozások, zenei műfajok és újrahangszerelések, valamint számos olyan izgalmas opció közül lehet majd választani, amelyek garantáltan rendhagyóvá és felejthetetlenné teszik az estét.

Bár sem Marics Peti, sem Valkusz Milán számára nem ismeretlen terep, hogy zenei műfajok és a legkülönbözőbb előadók dalai között brillírozzanak, a Red Bull Jukebox számukra is tartogat kihívásokat. Most nem jelmezben és elmaszkírozva, más karakterben, hanem Petiként és Milánként kell magukévá tenni a különböző stílusokat. Ráadásul szinte mindenben a közönség dönt majd!

Marics Petivel és Valkusz Milánnal debütál Magyarországon a világ egyik legmenőbb zenei eseménye

„Már most imádjuk ezt a projektet! Nagyon élvezzük, amikor egy koncert előtti beálláskor más stílusra váltunk és úgy kezdjük el játszani a számokat a zenekarral. Itt is ez fog történni »nagyban«, és most nem csak a saját számainkkal dolgozunk majd. Ez egy olyan közösségi élmény lesz, amit tényleg a helyszínen érdemes átélni” meséli lelkesen Peti.

Marics Petivel és Valkusz Milánnal debütál Magyarországon a világ egyik legmenőbb zenei eseménye

„Azt várom az estétől, hogy a közönséggel együtt szórakozzunk, röhögjünk és magunkat is meglepjük. Nagyon menő dolognak tartom, hogy Magyarországon velünk debütálhat ez a rendhagyó zenei esemény” – teszi hozzá Milán, aki szerint most biztosan kilépnek a komfortzónájukból.

Jegyek a Red Bull Jukeboxra, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2023-as szezonnyitó eseményre március 13-án délelőtt 10 órától vásárolhatók ide kattintva.

Fotó: Somay Márk