Feldúlt videóban reagált Tóth Andi a Marics Petivel való szakítására

2023. március 31.
Tóth Andi énekesnő és Marics Peti, a ValMar tagja között hetek óta fagyos volt a levegő. Úgy látszik, nem véletlenül...
Tóth Andi és Marics Peti

Ma reggel a Blikk cikkezett arról feltételezésről, hogy szétmehetett a Tóth AndiMarics Peti zenészpár. Az énekesek mindketten tagjai a Sztárban sztár című műsor zsűrijének, így a nézők is észrevehették, hogy adásról adásra egyre hűvösebb lett a viszony köztük.

Ez az egész mostantól már nem csak sejtés, ugyanis ahogy a 24.hu kiszúrta, a nagyon feldúltnak tűnő Tóth Andi egy 24 óra után eltűnő Insta-storyban reagált is a szakítás hírére:

„Varázslatos szép péntek reggelt kívánok mindenkinek! Igen, szakítottunk. Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról, ugyebár. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. Igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki, ezzel semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti-közeli barátnak, aki nyilatkozott erről, undormány módon. Nyilván, hogyha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljunk szart! Dobáljunk rám szart, mert hát miért is ne! Én nem szeretnék szart dobálni, én is tudnék. De hát ez vagyok én. Tűrök. Kussban.”

Forrás: Blikk, 24.hu, Fotó: Centrál Archiv