Trendajánló: kényelem mindenek felett

2023. július 03.
Nagyot téved, aki azt hiszi, hogy a kényelem és a stílus nem járhat kéz a kézben. Divatszerkesztőnk, Balogh Viktória összeállítása a bizonyíték erre.

A karantén óta nagyon megtanultuk értékelni a kényelmet, erről pedig csak kevesen akarnának lemondani. A divattrendek is ehhez az igényhez igazodnak, egymást érik az extra, sikkes, vidám és nagyon kényelmes nyárias darabok, amelyek gondoskodnak róla, hogy felhőtlenül élvezhessük a forró mindennapokat. Íme, az idei nyár nagy kedvencei. 

Balogh ViktóriaBalogh Viktória divatszerkesztő

Körülbelül tizenöt éve a Marie Claire-nél kezdte stylistpályafutását az akkori divatszerkesztő asszisztenseként. Elég nagy utat járt be azóta: majdnem minden hazai magazinnak dolgozott, élt egy rövid ideig külföldön is, az idei évtől pedig ő felel a nyomtatott Marie Claire divatoldalaiért. Művészettörténetet tanult, a divatban is a művészetet látja: a harmóniára törekszik és rajong a gyönyörűen kidolgozott darabokért. A Marie Claire aktuális lapszámában megjelent divatösszeállítás alapján havi divatbazárjaiban az aktuális trendekből ad ízelítőt.

Nyári Dolce vita! trendajánló

Aeron Garland maxi ruha
JACQUEMUS Le Panier táska
Nanushka GABRI bioműanyag napszemüveg
By Malene Birger felső
Mango karikafülbevaló
Nanushka MARLIS midi szoknya

A Marie Claire legfrisebb számában további izgalmas szetteket találsz!