Trendajánló: a fekete-fehér örök

2023. június 01.
Aki alapdarabokban gondolkodik, a fekete-fehérrel soha nem tud mellélőni. Divatszerkesztőnk, Balogh Viktória trendajánlója ezekre irányítja a reflektorfényt.

A Marie Claire aktuális lapszáma egy örökzöld trendre irányítja a figyelmet: a fekete és a fehér kombinációja a klasszikus elegancia alappillére még nyáron is. A fényes anyagok és különleges szabásvonalak megfűszerezik a letisztult színeket, egy csipet arannyal megbolondítva pedig igazi luxushatást kelt.

Balogh ViktóriaBalogh Viktória divatszerkesztő

Körülbelül tizenöt éve a Marie Claire-nél kezdte stylistpályafutását az akkori divatszerkesztő asszisztenseként. Elég nagy utat járt be azóta: majdnem minden hazai magazinnak dolgozott, élt egy rövid ideig külföldön is, az idei évtől pedig ő felel a nyomtatott Marie Claire divatoldalaiért. Művészettörténetet tanult, a divatban is a művészetet látja: a harmóniára törekszik és rajong a gyönyörűen kidolgozott darabokért. A Marie Claire aktuális lapszámában megjelent divatösszeállítás alapján havi divatbazárjaiban az aktuális trendekből ad ízelítőt.

Fekete-fehér termékajánló 

Reserved szatén szoknya
By Malene Birger bőr táska
COS kötött nadrág
Mango ingruha masnival
JACQUEMUS Les Boucle Concha fülbevaló
The Attico zebramintás blézer
Nanushka SHAKKA törpesarkú cipő
Part Two ELEINAPW DR Ingruha
Calvin Klein kézitáska
Calvin Klein kézitáska
H&M nyakbakötős fürdőruha magas combkivágással