Amikor a sztárok melléfogtak az esküvői ruhájukkal

2023. szeptember 30.
Megesik, hogy olykor hiába a nagy készülődés, nem sikerül megtalálni a tökéletes esküvői ruhát. És még a sztároknak is sikerül néha melléfogniuk.

Mariah Carey 2008-ban mondta ki az igent Nick Cannonnak, és egészen a válásukig minden évben megújították a fogadalmukat. Egyik alkalommal Párizsban került erre sor, ahol Carey ezt a szatén, sellő fazonú ruhát viselte. Nem a fekete öv volt a legszerencsétlenebb eleme a szettnek, hanem az, hogy az énekesnő egyáltalán nem tudott járni ebben a ruhában.

Mariah Carey és Nick Cannon

Mariah Carey és Nick Cannon esküvője

Ice-T és Coco Austin már 15 éve házasok, de az idő nem feledteti Coco szerencsétlen ruhaválasztását. A fűzője olyan szoros volt, hogy abban szinte képtelenség volt leülni, ráadásul a ruha a fenekénél még legalább 8-10 extra tüllréteget is kapott. Ideális példa arra, amikor figyelmen kívül hagyják, hogy a kevesebb néha több.

Ice-T és Coco

Ice-T és Coco a nagy napon

Mégis miért került fel Nicky Hilton ruhája erre a listára? Tény, hogy mesésen néz ki. Elsőre. Viszont a nyakánál teljesen rátapad a csipke, mondhatni, szinte megfojtja. Az biztos, hogy nem lehetett könnyű benne mozogni. 

Nicky Hilton

Nicky Hilton az esküvője napján

Amikor Julianne Moore és Bart Freundlic összeházasodtak, az ara ezt a teljesen átlátszó, halványlila koktélruhát viselte. Koszorúslányoknak talán ideális lenne, de menyasszonynak?

Julianne Moore és kislánya

Julianne Moore (Fotó: Getty Images)

Gwen Stefani haja és rajta a fátyol egyszerűen tökéletes volt az első esküvőjén. De amikor az édesapja az oltárhoz kísérte, talán ő is meglepődött, hogy a lánya egy pink-fehér ruhát viselt. 

Gwen Stefani

Gwen Stefani és édesapja

1989-ben Kenneth Branagh feleségül vette Emma Thompsont. Most ne részletezzük, hogy ez a nász is válással végződött, maradjunk csak a ruhánál. Etnikai motívumok, hatalmas tüll berakások a vállban és szokatlan alakú melltartó. Mintha Tavasztündér ellátogatott volna az Oktoberfestre.

Kenneth Branagh és Emma Thompson

Kenneth Branagh és Emma Thompson

Cynthia Bailey csodálatos szépség, de ezzel a ruhával valami nem stimmel. Talán a masni a nyakán? Talán az acélszürke szín, amit esküvőn nehéz elképzelni?

Cynthia Bailey

Cynthia Bailey esküvője (Fotó: Getty Images)

Persze 1994-ben még teljesen más volt a divat, de ez sem magyarázat arra, hogy Céline Dion egy csillogó lámpabúrát viselt a fején.

Céline Dion és René Angélil

Céline Dion és René Angélil (Fotó: Getty Images)

Kandi Burruss ruhája olyan volt, mintha egy koszos felmosófej, vagy egy 10 éve a szekrényben porosodó kardigán lenne az alján. 

Kandi Burruss 

Egyébként tévedés azt gondolni, hogy az ára határozza meg egy esküvői ruhát „szépségét”, ez a 4 dolláros darab például a nők kedvence lett.

Fotó: Getty Images Forrás: brideliving.com