Ez a 4 dolláros turkálós menyasszonyi ruha tarol a neten

2022. július 20.
Minden menyasszony jól tudja, hogy egy esküvő megszervezése nem olcsó mulatság, a kiadások között pedig bizony maga a menyasszonyi ruha is gyakran igen nagy tételt szokott jelenteni. Vagy legalábbis eddig nagy tételt jelentett – egy TikTokernek hála ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy egyre divatosabbak lesznek a filléres menyasszonyi ruhák!

A trendet a friss házas Jillian Lynch indította el, aki mindössze 3,75 dollárért, azaz átszámítva kicsit több mint 1500 forintért vásárolta meg az egyébként vadonatúj, címkés menyasszonyi ruháját egy használtruha-boltban.

Esküvői ruhák

Jillian még év elején posztolta TikTokra azt a videóját, amiben Ohio különböző turkálóit járta be menyasszonyi ruha után kutatva. A történetét aztán áprilisban folytatta egy újabb videóval: ekkor mutatta be a követőinek azt az eredetileg 220 dolláros (cikkünk írásakor kb. 90 ezer forintos) Camila Coelho ruhát, amit ő fillérekét vásárolt meg – vadiúj állapotban, címkésen egy turkálóban.

@jilly_lynch

so happy with all these finds 🤍

♬ original sound – Jillian

Bár Jillian eleinte nem volt biztos benne, hogy ez lesz az esküvői ruhája, a rengeteg pozitív visszajelzés viszont végül meggyőzte. A követői az első pillanatban beleszerettek a lány ruhájába, és mindenki bátorítani kezdte, hogy igenis viselje csak bátran ezt a filléres ruhát az esküvőjén.

„A menyasszonyok általában az édesanyjukkal vagy a barátnőjükkel mennek esküvői ruhát vásárolni, hogy őszinte visszajelzést kapjanak. Nekem ezt az élményt a követőim biztosították. Mindenki azt mondta, hogy olyan ez a ruha, mintha pont rám öntötték volna, ez pedig nagyban segítette a döntésemet. Miután elkészítettem ezt a TikTok-videót, és olvastam a hozzászólásokat, csak még jobban beleszerettem a ruhába. Minden alkalommal, amikor felpróbáltam, egyre csinosabbnak érezte magam benne” – nyilatkozta a lány az Insider magazinnak.

A 4 dolláros menyasszonyi ruháját Jillian egy szintén filléres, turkálóból szerzett 8 dolláros (3200 Ft-os) Visanze Collection cipővel egészítette ki, így a menyasszonyi outfitje végül összesen 11,75 dollárba, tehát kicsivel több mint 4700 forintba került.

„Nem hiszem, hogy valaha is ilyen jól éreztem magam bármiben. Ezt kellene éreznie minden menyasszonyoknak az esküvője napján” – tette hozzá Jillian.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!