A leggyönyörűbb esküvői ruhák a sztárvilágból

2023. augusztus 31.
Készülj fel, a következő menyasszonyi ruhák láttán le fog esni az állad!
A leggyönyörűbb esküvői ruhák a sztárvilágból

Míg az egyszerű földi halandók besétálnak egy menyasszonyiruha-boltba és ott kölcsönöznek, esetleg megvesznek egy esküvői ruhát, addig a legnagyobb sztárokra szó szerint rászabják a méregdrága kreációkat a világ leghíresebb divattervezői. Nem volt ez másképp az alábbi hírességekkel sem – neked kinek a ruhája tetszik a legjobban?

Gwen Stefani

Gwen Stefani 2021-ben mondta ki az igent countryénekes szerelmének, Blake Sheltonnak. A nagy napra az énekesnő egy egyedi készítésű, liliomfehér, mélyen dekoltált, tüllszoknyás Vera Wang menyasszonyi ruhát választott, amihez fehér csizmát húzott, és a szettjét arany ékszerekkel egészítette ki.

Stefani ráadásul két ruhában is megmutatta magát: a ceremónia utáni fogadáshoz átöltözött egy ugyancsak lilomfehér Vera Wang ruhába, ám ez a darab már sokkal bulizósabb és dögösebb volt.

Ariana Grande

Ariana Grande is Vera Wang ruhában ment hozzá a most már exférjéhez, Dalton Gomezhez. Ez is egy egyedileg tervezett kreáció volt, amely stílusában Audrey Hepburn időtlen eleganciáját idézte meg. A gyönyörű ruhához az énekesnő egy Giuseppe Zanotti platform magas sarkút húzott.

Hailey Bieber

Hailey és Justin Bieber 2019-ben másodszor is kimondta az igent, miután egy évvel korábban már tartottak egy titkos ceremóniát. A második esküvőre a modell egy igazán lélegzetelállító menyasszonyi ruhát választott: a tetőtől talpig csipkékkel volt díszítve, az extra hosszú fátylon pedig egy felirat is helyet kapott. Az állt rajta, hogy „Míg a halál el nem választ.” A ruhát Virgil Abloh tervezte.

Katherine Schwarzenegger

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger 2019-ben házasodott össze, és a nagy napon Schwarzenegger is két menyasszonyi ruhában mutatta meg magát. A ceremóniára egy váll nélküli Armani Privé ruhát választott, amit később lecserélt egy szexibb outfitre. Természetesen ez a második ruha is Armani volt.

Kaley Cuoco

Az Agymenők sztárja 2018-ban ment hozzá második férjéhez, Karl Cookhoz, akinek az igent egy gyönyörű csipkés Reem Acra-ruhában mondta ki. 

A fogadásra aztán ő is átöltözött és a ruhát egy csipkés jumpsuitra cserélte. A különleges kreációt Tadashi Shoji tervezte. Ez a pár is külön utakon jár azóta.

Katalin hercegné

Katalin menyasszonyi ruháját máig nem lehetett elfelejteni, annyira különleges volt. A kreációt az a Sarah Burton tervezte, aki az Alexander McQueen divatház alkalmazásában áll és akivel a hercegné szorosan együttműködött a ruha tervezésénél. A ruha viktoriánus ihletésű volt és egy közel 3 méteres uszály tartozott hozzá.

Kim Kardashian

Igaz, hogy a házassága zátonyra futott, de Kim Kardashian menyasszonyi ruhája annak idején hatalmas feltűnést keltett. A sztár egy Givenchy Haute Couture kreációt viselt a nagy napon, amiben pontosan úgy nézett ki, mint egy mesebeli hercegnő.

Vezető fotó: Getty Images