Ezektől a divatkollaboktól lesz hangos az ősz

2023. október 12.
A legnagyobb brandek nem pihennek, olyan kollaborációkkal köszöntik az őszt, aminek csak örülni lehet. Íme, három kapszulakollekció a kedvenc márkáinktól.

Bár nehéz magunk mögött hagyni a nyár önfeledtségét, jó hír, hogy rengeteg izgalmat hoz az ősz, legalábbis ami a gardróbszekrényünket illeti. Számos nagy márka állt össze újra, hogy egyediségüket, hagyományaikat, tervezői kivételességüket ötvözzék, hogy valami újat, szokatlant és bátrat teremtsenek. Mutatunk három zseniális együttműködést. 

Skechers x Doja Cat

Jó hírrel indul az ősz a sneakerek szerelmeseinek: összeállt a Grammy-díjas Doja Cat és a Los Angeles-i cipőmárka, a Skechers, hogy piacra dobják első közös sneaker kapszulakollekciójukat, ami a 2000-es évek elejének divatnosztalgiáját kelti életre. Az újragondolás kiváló minőségű anyagok keverékét jelenti, a lakkbőr és a hálós rész megjelenését, élénk, ugyanakkor visszafogott színválasztékot, valamint a jellegzetes Skechers x Doja Cat logót.

Skechers x Doja Cat sneaker

Kenzo x Levi’s

Október elején elstartolt a Kenzo és a Levi’s kapszulakollekciója is, ami az amerikai és a párizsi-japán divatház kulturális örökségeit olvasztja egybe. A húszdarabos kollekció minden egyes darabja hétköznapi viseletre, minőségi alapanyagból, izgalmas szabásminta mentén készült. 

Kenzo x Levi’s piros farmerdzseki
Kenzo x Levi\'s mellény
Kenzo x Levi\'s kantáros nadrág

Rabanne x H&M

Novemberben érkezik az üzletekbe a Rabanne és a H&M közös kollekciója, ami a női és férfiruházat mellett kiegészítőkkel és lakberendezési tárgyakkal hódít majd. A beharangozó egy sokoldalú kollekciót ígér, ami a felszabadultság, a játékosság és a kényelem hedonizmusát adja. A kollekciót október 2-án mutatták be a legendás párizsi Silencio klubban, ahol olyan hírességek jelentek meg, mint Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris vagy Ashley Graham

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

15 fotó megtekintése