Hajfürdő és maszkmustra – szépségkedvencek őszre is

2023. augusztus 29.
Egy szépségszerkesztő életében egészen sok szépségtermék és beauty újdonság bukkan fel, így a tapasztalatoknak hála van bőven miből választani kedvenceket. Most korábbi szépségszerkesztőnk, Dóczy Julcsi mutat be néhány favoritot az életéből.

Hajfürdő

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Innersense Organic Beauty (@innersenseorganicbeauty)


Az Innersense hajápolók újrahasznosított tubusokban érkeznek, hatóanyagaik tiszták és természetesek – számomra ez mind fontos szempont a választás során. A Clean Hair Intro Kit hidratáló csomag valóságos hajfürdőszeánsz: az első lépésben alkalmazható maszktól az utolsó simításként felvihető, kimosást nem igénylő balzsamig mindent megkap tőle a kissé kiszáradt, megfáradt hajunk és fejbőrünk. A személyes kedvencem a méregtelenítő, gyógynövényes, anyagos-szenes pakolás.
36 990 Ft

Maszkmustra

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Cosmetic Store (@cosmeticstore_nz) által megosztott bejegyzés

A Dr. Jart+ márkával még évekkel ezelőtt egy reptéri duty freeben találkoztam, szerelem volt első látásra. Amikor felröppent a hír, hogy a dél-koreai bőrápolási brand a Notino kínálatába is bekerül, nagyon megörültem. A Shake & Shot Rubber Hydro pakolás kincs a vízhiányos bőrömnek, ráadásul az előkészítése is igen szórakoztató: a dobozban kétféle hatóanyag-együttest kell összekutyulni, majd összerázni, hogy megkapjam a kék színű maszkot, amelyet végül felkenek az arcomra. És a hatás? Páratlan. 15 perc elteltével, lemosás után a bőröm pihe-puha, hidratált és élettel teli.

3210 Ft

A mindfulness jegyében

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sabrina 🦇 (@charitypothead) által megosztott bejegyzés

Az esti szépségrituálémat szeretem teljes mindfulnessben tölteni, erre még a legsűrűbb napomon is törekszem. A Lush legújabb, magnéziumos termékcsaládja szerencsére segít ellazulni. Még ha a relaxáló Deep Sleep fürdőbombát nincs is időm sűrűn bevetni, a masszázsolajtömb zuhanyzás után kihagyhatatlan. A vajat a tenyeremben melegítem fel, majd végigmasszírozom vele a testem, összetevői puhítják a bőrt, mennyei illata pedig nyugtatja az idegeket.
4490 Ft

Szomjoltó a bőrnek (is)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Drink More Water (@waterdrop) által megosztott bejegyzés

A szép bőr egyik feltétele, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot vigyünk be a szervezetünkbe a nap folyamán – ugye, ezt már senkinek sem kell magyarázni? Én az utóbbi héten a vízivásra a Waterdrop italkockákkal ösztönöztem magam. A cukormentes, gyümölcsökből, fűszerekből és gyógynövényekből összeállított kapszulák nemcsak finomak, hanem élénkebbé is tesznek. Sokszor a két étkezés közti nasit is pótolják számomra. A Flair tizenkét tablettáját pár nap alatt is el tudnám fogyasztani…
2790 Ft

Színt vinni a hétköznapokba

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Armani beauty (@armanibeauty) által megosztott bejegyzés

Hatalmas rúzsrajongó vagyok: sokkal előbb teszek fel színt a számra, mint hogy kifessem a szemem. A Giorgio Armani Lip Power kollekciója az egyik kedvencem, mert hétköznapokra is ideális viselet. Pigmentált és hosszan tart, az ajkam mégsem szárad ki tőle. A legújabb nude árnyalatok közül a #214 most az abszolút favoritom, ez a kissé narancsos szín remekül passzol a bőrömhöz és a hajamhoz is. Viszem magammal mindenhová.
17 500 Ft

Szöveg: Dóczy Julcsi szépségszerkesztő, life és mindfulness coach, fotó: Getty Images

Ez a cikk a Marie Claire egy korábbi lapszámában is megjelent.