Kim Kardashian új melltartójának saját mellbimbói vannak

2023. november 02.
A reality-sztár márkája, a SKIMS október 31-én vezette be új innovációját, és a bevétel egy részét a klímaváltozás elleni küzdelemre fordítják.
Kim Kardashian új melltartójának saját mellbimbói vannak

Kim Kardashian bejelentette, hogy piacra dobja az Ultimate Nipple Brát, egy olyan push-up melltartót, amelybe beépített műmellbimbókat applikáltak, hogy úgy tűnjön, mintha semmit nem viselnénk a felsőnk alatt. Ez a darab a celeb ruhamárkája, a SKIMS legújabb terméke, amit a természetesnek ható, kerek és feltuningolt dekoltázs elérésére terveztek.

Kim egy videóban mutatta be új találmányát, amelyben egy szexi klímatudóst alakít. „A Föld hőmérséklete egyre melegebb. A tengerszint emelkedik. A jégtakarók zsugorodnak” – mondja, miközben gépel a billentyűzeten. „Én nem vagyok tudós, de hiszek abban, hogy mindenki használhatja tudását, hogy megtegye, amit tud. Ezért mutatok be egy vadonatúj melltartót beépített mellbimbóval, így bármilyen meleg is van, mindig úgy tűnik majd, hogy fázol.”

A kampány részeként a SKIMS az eladások egy részét a Planet környezetvédelmi szervezetnek adományozza, amely arra ösztönzi a vállalkozásokat, hogy ne csak felhasználják a bolygó erőforrásait, hanem adjanak is vissza belőle. A márka nagy elkötelezettje az éghajlatváltozás elleni küzdelemnek és előszeretettel fekteti  a pénzt a szén-dioxid légkörből való kivonását elősegítő technológia fejlesztésébe.

Forrás: People, Fotó: Getty Images