Kim Kardashiannek pár centis haja és cérnavékony szemöldöke lett

2023. szeptember 26.
Kim Kardashian szinte felismerhetetlenül néz ki a CR Fashion Book magazin negyedik címlapján. A celebritás Carine Roitfeld főszerkesztőnek nagyon megnyílt, és olyan dolgokról mesélt a fotósorozathoz készített interjúban, amiről aligha szokott.
Kim Kardashian felismerhetetlen az első sorozatszerepében

Kim Kardashian gyakran változtatja meg külsejét a divat nevében. Legutóbbi fotózásán azonban egy olyan sokkoló új külsőt kapott, amilyet eddig még biztosan nem láttunk rajta.

Kim Kardashian bevállalós pixie hajjal és cérnavékony szemöldökkel

A 42 éves szupersztár hétfőn mutatkozott be a CR Fashion Book legújabb címlapsztárjaként, és a magazinban olyan frizurával jelent meg, amitől szinte felismerhetetlenné vált. Kardashian a fotókon a rá jellemző hosszú, bomba hullámoktól távol álló, szuper rövidre vágott parókát és cérnavékonyra formázott szemöldököt visel. 

Ifjabb John F. Kennedy a legnagyobb celeb crushja

Kardashian címlapsztorija apró, de elgondolkodtató részleteket árul el az életéből, például azt is elmondta a riporternek, mikor érzi magát a legszexibbnek („Egy jó edzés után, vagy amikor rendezetlen hajjal és smink nélkül ébredek!” – mondja) és a legbékésebbnek („Amikor a gyerekeim mind alszanak otthon, és van egy kis időm csendben, mielőtt elalszom”), valamint hogy mi motiválja őt arra, hogy „bármit megtegyen” a bebörtönzött emberek igazságáért való küzdelemben. Még azt is elárulta szemérmesen, hogy ifjabb John F. Kennedy az ő „legnagyobb celeb crushja”.

Forrás: People, Fotó: Getty Images