Aggódnak a rajongók a csontsovány Kim Kardashianért

2023. május 31.
Kim Kardashian a tavalyi Met-gála miatt kezdett veszett fogyókúrázásba és edzésbe, de azóta sem állt le az új életmóddal. Talán túlzásba is vitte?
Kim Kardashian

Kim Kardashian teste a tavalyi MET Gálára való felkészülés óta drasztikus változáson ment keresztül. A szuper gömbölyded, telt idomaiból brandet építő üzletasszony célul tűzte ki, hogy Marilyn Monroe ikonikus, kristályokkal kirakott ruhájában jelenjen meg a divatvilág egyik legfontosabb eseményén. A bökkenő csak annyi volt, hogy Marilyn és Kim méretei közelről sem egyeztek, így az elszánt örökösnő drasztikus diétába kezdett, hogy beleférjen a kinézett ruhába. A célt el is érte – bár a ruha eléggé megszenvedte ezt a kamikáze akciót –, de a diétával és a fogyással azóta sem állt le. 

Nemrég sminkesét, Ariel Tejadát köszöntötte születésnapján egy közös szelfivel, amin egyértelműen látszik, hogy Kim szinte már csak csont és bőr, látványosan kiállnak bordái. Sokak szerint ezt a mértékű és ilyen tempójú fogyást kizárt, hogy természetes, egészséges úton érte volna el és lehetséges, hogy ő is az egyre népszerűbb, eredetileg cukorbetegeknek szánt gyógyszerrel tudott így lefogyni. A látvánnyal Kim biztosan elégedett, kérdés, hogy ezt az általa felállított példát is követni fogja-e a világ. A brutálisan lefogyott Kimről készült képet ITT tudod megnézni!

Forrás: mirror.co.uk     Fotó: Getty Images