Kim Kardashian kínos és fájdalmas divatbakival tette közszemlére fenekét

2023. október 06.
Már megint botrányba keveredett a reality-sztár: ezúttal egy fenékvillantós divatbakival került a figyelem középpontjába Kim Kardashian.
Kim Kardashian frufru vágatott, és borzalmasan áll neki

A The Kardashians sorozat következő részének előzeteséből kiderült, hogy Kim Kardashian megint botrányba keveredett – ezúttal egy súlyos divatbaki áldozata lett. A reality-sztár Milánóba utazott, ahol egy beszélgetésen vett részt, de feszes bőrnadrágja csúnyán cserbenhagyta őt.

Az anyag természetesen a SKIMS alapítójának ikonikus fenekén adta meg magát: a nadrág csúnyán elszakadt, ezzel nemcsak kínos, de rendkívül fájdalmas helyzetbe hozva Kim Kardashiant. A Hulu csatornáján látható felvételen jól látszik, hogy Kim K látványosan szenved az elszakadt feszes fekete nadrágtól, ami csúnyán bevág a fenekébe – a celeb ennek hangot is ad a videóban.

Nem ez volt egyébként az első alkalom, hogy Kim Kardashiannek bosszúságot okozott a gardróbja: 9 évvel ezelőtt az Ellen show felvételére kellett az utolsó pillanatban outfitet váltania:

A Daily Mail oldalán megnézhetjük a sorozatból kiemelt fotókat, de aki ennél is több információra szomjazna, az kövesse a The Kardashians sorozatot, amiből tényleg mindent megtudhatunk a világ egyik leghíresebb családjáról – még azt is, amire valójában sosem voltunk kíváncsiak.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images