Görög Zita már karácsonyi hangulatban ragyog, mi pedig imádjuk a szettjét

2023. december 07.
Mindig gondol a jövőre, amikor magyar tervezői darabot vásárol, hátha egyszer majd lánya is örökölni szeretné kedvenc ruháit.

A csodálatos Celeni kollekciókról mi is mindig hírt szoktunk adni, most viszont Görög Zita osztotta meg követőivel kedvenc szettjét a magyar tervezőtől, Cselényi Esztertől. A modell azt írja, mindig igyekszik időtlen darabokat választani, amikor egy hazai dizájnertől vásárol, mert szem előtt tartja, hogy ezeket a kincseket talán majd egyszer a lánya, Lotti is hordani szeretné.

Óh, @celeniofficial, ez is egy kedvenc lett. Amikor magyar tervezői darabot vásárolok, mindig úgy teszem, olyan darabokat választok, amelyeket Lotti is tud majd hordani, akár 20 év múlva. A különleges ruhákat eddig is eltettem neki, most már lassan megérik a stílusa és imádom a mosolyt az arcán, amikor a garázsban előszedem neki a régi kincseimet. Minden ruha emlékeket idéz bennem, és ahogy mesélek neki egyre jobban megismer engem is. Az elkövetett hibáimat, az életem pozitív, örömteli pillanatait. Az utat, ami ahhoz vezetett, hogy most a garázsban közösen képzeljük magunkat a Studio54 parkettjére” –- írta Zita Instagramján, ahol megmutatta a lazán elegáns szettet, amiben még egy karácsonyi partin is szívesen ragyognánk.