Görög Zita teljesen francia hangulatba került – imádjuk sikkes stílusát

2022. október 10.
Itt, Kelet-Európában már évek óta próbáljuk megfejteni a párizsi nők laza sikkjének titkát – úgy tűnik, Görög Zitának sikerült!

Nem is olyan régen egy kismedencében pózolva vallott őszintén a szülés utáni inkontinenciáról Görög Zita, most azonban egy igazán könnyed és sikkes poszttal örvendeztette meg közel 67 000 Instagram-követőjét. A friss képén a csoda szép modell első osztályú leckét ad abból a bizonyos párizsi sikkből, amit a világ minden táján próbálnak utánozni a nők.

Görög Zita mustársárga beret kalapot, egy klasszikus trench coatot, csinos, magas szárú bőrcsizmát és egy bordó kisruhát visel. „Épp úgy teszek, mintha semmi dolgom nem volna…” – írta a kép mellé. Bár biztosak vagyunk benne, hogy a modell élete elég sűrű lehet, reméljük, azért tényleg pihenéssel töltötte a hétvégét.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Görög Zita (@gorogzita)

 

Mi imádjuk Zita őszies, mégis örökérvényű szettjét, és a laza eleganciát, amivel viseli – már tényleg csak egy friss croissant és egy csésze eszpresszó hiányzik mellőle. Inspiráló szettekért és rafinált stílustippekért mindenképpen megéri követni Görög Zita profilját!

Olvass tovább!