Lámatámadás érte a selyemhálóinges Görög Zitát

2022. november 17.
Görög Zita egy izgalmas – és ahogy látjuk – veszélyes fotózáson járt. Ennek kapcsán néhány fontos gondolatot is megosztott követőivel.

„Amikor kitaláltuk, hogy a hajnali ködben a Büszkebiobirtok lámái között fotózzunk, nem voltunk azzal tisztában, miképp védi az anya láma a kicsinyét” – írja Instagram-oldalán Görög Zita, ahol meg is osztotta az ominózus pillanatot, ahogy a vérmes lámamama felé kap. A fotókon a modell csoda szép selyemhálóingben pózol a természetben, de a szép képek mellé fűzött szöveget aztán fontos gondolatokkal folytatja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Görög Zita (@gorogzita)

A veszélyes és izgalmas helyszínek kapcsán Görög Zita megemlíti, hogy sodorta már el hatalmas hullám a Tirrén-tengeren, volt hogy megcsúszott a Grand Canyon szikláin és még sárba is ragadt talpig estélyi ruhába bújva. „Késtem le gépet Taiwanon, ami lezuhant, dobált repülő Curacao felett, amit hurrikán kísért a térségben. 2001-ben csak a szerencsének köszönhetem, hogy épp nem voltam New Yorkban szeptember 11-én. Megúsztam buszrobbantást Jeruzsálemben és néztem végig Prágában egy áradást a hotelszobámból. Egy ideig számoltam azt a rengeteg helyzetet, amitől meg lettem kímélve, aztán már csak a tanulság volt a fontos” – magyarázza Görög Zita.

A modell azzal folytatja, nem engedi megingatni magát a megérzéseiben, hiszen ezeket az ösztönöket legfontosabb eszközének tekinti. „Ha valami lehetőségtől, helyzettől összeszorul a gyomrom, arra nemet mondok, legyen szó gyereknevelésről vagy munkáról. Így szálltam már ki sikítozva egy repülőgépturbinával tunningolt autóból, ami 1 peccel később a közönségbe száguldott, és mondtam le nyaralást Tunéziában arra az időpontra, arra a partszakaszra, ahol terrortámadás történt pár éve. Persze tanulom még a megérzések és félelmek közötti különbség felismerését, de ez a belső utazásom legizgalmasabb része.”

Fotó: Marie Claire-archívum // Instagram (Görög Zita)

Olvass tovább!