Sztárok, akik nevetséges ruhában jelentek meg a vörös szőnyegen

2023. december 11.
Készülj fel a nevetésre... vagy éppen a szekunder szégyenre!
Eva Longoria borzalmas ruhában vörös szőnyegen

A divat fénysebességgel változik – amiről 10 éve még azt gondoltad, hogy szuper stílusos, azon ma már fejedet fogva szörnyülködsz. Nincs ez másképp a hírességek esetében sem: a múltban ők is hajlamosak voltak bevállalni olyan kreációkat, amiknek finoman szólva sem tett jót az idő múlása. 

Az internet nem felejt, úgyhogy mi most örömmel meg is mutatjuk neked a sztárok legborzalmasabb vörös szőnyeges outfitjeit!

1. Eva Longoria

Eva Longoria 2001-ben a Tomb Raider Los Angeles-i premierjén ebben az egészen bizarr barna bőrszerkóban

Eva Longoria a Tomb Raider premierjén ebben az egészen bizarr barna bőrszerkóban jelent meg

2001-ben Eva Longoria a Tomb Raider Los Angeles-i premierjén ebben az egészen bizarr barna bőrszerkóban, melltartóban és tollas nyakláncban jelent meg.

„Amikor visszanézek, azt látom, hogy volt egy évtized, amikor gyakorlatilag minden képen csak a pucér hasam látszódott. Ilyenkor azt gondolom magamban, hogy oké, Eva, miért nem álltál már le a crop topok hordásával. Muszáj volt minden egyes vörös szőnyeges eseményre haspólót húznod?” – mesélte nevetve a Health magazinnak.

2. Ashley Tisdale

Szavakat is nehéz találni Ashley Tisdale 2004-es vörös szőnyeges ruhájára

Szavakat is nehéz találni Ashley Tisdale 2004-es vörös szőnyeges ruhájára

Még szavakat is nehéz találni Ashley Tisdale 2004-es ruhájára, amit A Hihetetlen család premierjén húzott magára. Ma már persze a színésznő is csak nevet ezen a különleges ruhaválasztáson, amiről néhány éve így beszélt a PeopleStyle-nak adott interjújában.

„Egy nagyon furcsa rózsaszín terepszínű szoknyát és ezt a rózsaszín szőrös cuccot viseltem. Nem is tudtam igazán, hogy mi volt az, de azt mondtam, hogy mindegy, adjátok rám! Most már látom, hogy az egész nagyon fura volt. De ilyenkor már nem tehetsz mást, mint hogy nevess magadon. ”

3. David és Victoria Beckham

David Beckham legendás Gucci bőrszettje a Versace eseményén

David és Victoria Beckham legendás Gucci bőrszettje a Versace vörös szőnyeges eseményén

„Egyszer Victoria  és én egy egymáshoz passzoló bőrruhába öltözünk” – mesélte nevetve David 2012-ben a H&M magazinnak. – „Igaz, hogy Versace volt, de ma már el nem tudom képzelni, hogy miért gondoltuk ezt jó ötletnek.” A bizarr bőrszerkót egyébkén a pár egy 1999-es Versace-partyn viselte.

4. Bella Hadid

Bella Hadidnak is volt olyan vörös szőnyeges szettje, amit azóta megbánt

Bella Hadidnak is volt olyan vörös szőnyeges szettje, amit azóta megbánt

Meglepő lehet, de még Bella Hadidnak is volt olyan vörös szőnyeges szettje, amit azóta megbánt – bár ő nem feltétlenül a nevetséges kinézete miatt. Az zavarta a modellt, hogy ez a nagyon szexi Alexandre Vauthier ruha, amit 2016-ban a cannes-i filmfesztiválon viselt, bizony nem sok mindent hagyott a képzeletnek.

„Nagyon ideges voltam ebben a ruhában. Túlságosan is kihívó volt. Hiába volt gyönyörű, végig zavarban voltam. Ez az én alteregóm volt igazából abban a ruhában. Ő Belinda, én pedig pont az ellenkezője vagyok. Nem vagyok egy ilyen za-za-zum típus” – mesélte a modell 2021-ben a Vogue-nak.

5. Selena Gomez

Az énekesnő egy emós szettben volnult végig a vörös szőnyegen

Az énekesnő egy emós szettben vonult végig a vörös szőnyegen

Selena Gomez ebben a kicsit emós szettben jelent meg 2007-ben a Vigyázz, kész, szörf! című rajzfilm premierjén. Mivel ez volt a legelső vörös szőnyeges megjelenése, talán ezt az aprócska stílusbakit el lehet neki nézni.„Emlékszem, az első vörös szőnyeges eseményemen egy skinny farmerben és tornacipőben jelentem meg. A stylistom majd elsüllyedt szégyenében” – mesélte a Hollywood Life-nak.

6. Miley Cyrus

Miley Cyrus egy össze nem illő hippi/bohó-stílusú szettben pózolt a vörös szőnyegen

Miley Cyrus egy össze nem illő hippi/bohó-stílusú szettben pózolt a vörös szőnyegen

Ma már Miley is a fejét fogja néhány tinikori ruhaválasztásán. Ezen a 2011-es eseményen például egy össze nem illő hippi/bohó stílusú szettet viselt a vörös szőnyegen, amiről később így nyilatkozott az amerikai Marie Claire-nek: „16-18 éves koromban volt néhány borzalmas outfitem. Ezt a hippi ruhát viseltem például Justin Bieber Never Say Never premierjén. Nem tudom elképzelni miért gondolhattam azt, hogy Woodstockba indulok és nem egy premierre.”

Fotó: Getty Images