Eva Longoria egy dögös bikini-estélyiben mutatta meg csodás alakját

2023. július 24.
Eva Longoria is bevállalta a legújabb, kissé szokatlan trendet: egy félig bikini, félig estélyi kreációban vonult végig a minap a vörös szőnyegen.
Eva Longoria egy dögös bikini-estélyiben mutatta meg csodás alakját

Eva Longoria a spanyolországi Marbellában megrendezett The Global Gift gála társelnökeként vonult végig a rendezvény vörös szőnyegén szombat este. A 48 éves színésznő mosolyogva pózolt a kamerák előtt a kifejezetten különleges hófehér ruhájában. (A képeket ITT tudod megnézni.) Longoria ruhája első látásra egy szimpla, kivágásokkal díszített estélyinek tűnhet, de ha jobban megnézzük a fotókat, láthatjuk, hogy a felső része (ez főleg a hátulról készült képeken látható) gyakorlatilag egy bikinifelső, amihez csak elől kapcsolódik hozzá a szoknya.

Hasonló kreációt láthattunk nemrég Heidi Klumon, tehát lassan tényleg kijelenthetjük, hogy a bikini-estélyik a pucérruhákhoz hasonlóan elindultak hódító útjukra a sztárvilágban. 

Eva Longoria egyébként a férjével, Jose Bastonnal tartózkodik Spanyolországban, a párt a napokban többször is látták, ahogy a tengerparton élvezik a nyaralásukat. 

Fotó: Getty Images