Ezek voltak 2023-ban a sztárok legdögösebb ruhái

2023. december 26.
Ez egy abszolút szubjektív lista, amelyre gyakorlatilag több száz ruhaköltemény felkerülhetett volna, hiszen olyan csodákat láthattunk idén.

Kétség nem fér hozzá, hogy a celebritások idén is kitettek magukért, már ami az outfiteket illeti. Idén nemcsak a díjátadókon, gálákon viselt szetteket válogatottunk be a legjobbak közé, hanem bizony egy street style fotó is felkerült a listánkra, ráadásul nálunk el is vitte az aranyérmet. 

Taylor Swift

Taylor Swift New York utcáin

Taylor Swift New York utcáin

Nehéz volt kiválasztani Taylor Swift idei legdögösebb szettjét, hiszen több is volt, szerintünk mégis egy street style outfit viszi a prímet. Egyértelműen az énekesnő a ‘nadrág nélküli novembernek’, csodásan néz ki a Stella McCartney felsőjében, amihez jól illik ez a Prada csizma. 

Camila Cabello

Camilla Cabello egy miami étteremmegnyitón

Camila Cabello egy miami étteremmegnyitón

Az énekesnő egy új miami luxusétterem, a Casadonna megnyitóján vett részt ebben az Aya Muse ruhában. Ez a fekete estélyi kihangsúlyozza az alakját és pont annyit mutat, ami a határokon belül van.

Jenna Ortega

Jenna Ortega

Jenna Ortega

A Wednesday című nagy sikerű sorozat főszereplője a Critics Choice Association egyik rendezvényének vendége volt Los Angelesben, ott viselte ezt a gyönyörű Saint Laurent by Anthony Vaccarello ruhát, amit itt-ott átlátszó ugyan, de remekül illett az esemény komolyságához.

Ashley Park

Ashley Park a new yorki divathéten

Ashley Park a New York-i divathéten

A színésznő a New York-i divathét PatBO show-ján viselte ezt a dizájnerdarabot, ami egy igazán különleges ruha és rendkívül jól kiemeli az alakját. Az biztos, hogy ez a szett nem jön szembe veled az utcán, ugyanis kifejezetten neki készítette a divattervező. 

Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion egy naplemente vacsorán

Megan Thee Stallion egy naplemente vacsorán

Az énekesnő a Hollywood Reporter és a Jimmy Choo közös vacsoráján jelent meg ebben a vintage Paco Rabanne outfitben. A tőle megszokott bevállalós megjelenés most sem maradt el, nem mellesleg brutálisan jól áll neki ez a ruha. 

Jessica Chastain

Jessica Chastain a Golden Globe-díjátadón

Jessica Chastain a Golden Globe-díj-átadón

Az Oscar-díjas színésznő idén szó szerint berobbant a Golden Globe-díjátadó vörös szőnyegére: kifejezetten erre az eseményre készített Oscar de la Renta ruhában jelent meg, amelyet Gucci ékszerekkel egészített ki.

Rita Ora

Rita Ora a Netflix Golden Globe and Critics Choice-on

Rita Ora a Netflix Golden Globe and Critics Choice-on

Az énekesnő a Netflix Golden Globe and Critics Choice díjátadón jelent meg ebben a csodaszínű, átlátszó ruhában. Az biztos, hogy egyből minden szem rá szegeződött. 

Rihanna

Rihanna az Oscar-gálán

Rihanna az Oscar-gálán

Rihannának már az első várandóssága alatt védjegyévé váltak a pocakvillantó ruhák. Az idei Oscar-gálára is egy ilyen outfitet választott, sellő stílusban, az Alaïa divatház kreációjában állt a vörös szőnyegre. 

Fotó: Getty Images