Ez a karakter vagy a Wednesdayből a horoszkópod szerint

2023. január 12.
Végre hivatalosan is bejelentették a sorozat második évadát, de ez nem azt jelenti, hogy most egy ideig nem fogunk hallani a Nevermore Akadémia diákjairól és tanárairól. Amíg a folytatásra vársz, nézd meg, melyik karakter vagy a Wednesdayből a csillagjegyed szerint!

Kos: Gomez Addams (Luis Guzmán)

Köztudott, hogy a Kos egyszerre szenvedélyes és el van ragadtatva – a két szó tökéletesen jellemzi Gomez Addamset. Kiáll a szeretteiért, vágyakozik felesége, Morticia után és imád élni, de talán nem annyira, mint amennyire a hátborzongató dolgokhoz vonzódik.

karakter-wednesday-horoszkop

Bika: Xavier Thorpe (Percy Hynes White)

A híres médium fiaként született Xavier saját mágikus képességeit szeretné kamatoztatni családjától függetlenedve. Kreatív művészlélek, csakúgy, mint a Bika, akihez hasonlóan szép mosolya és vonzereje elsimít minden drámát, ami az útjába kerül.

Ikrek: Larissa Weems igazgatónő (Gwendoline Christie)

A Nevermore Akadémia igazgatónője, Larissa Weems igazi Ikrek: nem az, akinek látszik. Titkos alakváltó oldala, ami igazodik az Ikrek dualista természetéhez, de érdemes rá odafigyelni, mert bárkit képes átverni.

Rák: Eugene Otinger (Moosa Mostafa)

Eugene a legőszintébb, legérzékenyebb és leggondosabb diák a Nevermore-ban, aki még Wednesday szívét is képes volt meglágyítani. Igazi Rák: mindig harcolni fog a szeretteiért. Még a kórházi ágyát is elhagyta, hogy Wednesdaynek segítsen, amikor szüksége volt rá.

Oroszlán: Enid Sinclair (Emma Myers)

A Nevermore egyik legnépszerűbb diákjaként Enid igazi Oroszlán-energiát sugároz magából. Szeretné, ha Wednesday is megkedvelné: kapcsolatuk rögösen indul, de ő azt akarja, hogy különleges legyen. Ó, és ráadásul vérfarkas is!

Szűz: Tyler Galpin (Hunter Doohan)

Annak ellenére, hogy Tyler a seriff fia, és nem a hírhedt Nevermore Akadémia hallgatója, barátságot köt Wednesdayjel. Nyugodt természete miatt megbízható embernek tűnik, érzékenyen és kedvesen kezeli kapcsolatukat, mint bármelyik Szűz – vagy mégsem?

Mérleg: Morticia Addams (Catherine Zeta-Jones)

Az Addams klán mátriárkájaként Morticia igyekszik mély szinten megérteni minden egyes családtagját. Igazi közvetítő, ráadásul van érzéke a gót divathoz és a sminkekhez, pont, mint a Mérlegnek.

Skorpió: Wednesday Addams (Jenna Ortega)

Wednesday titokzatos, cselekvő, gyanakvó és titkolózó, de van egy lágy oldala, ami meleg szívet rejt, de csak ha azokról van szó, akiket szeret. Volt egy skorpiója, haragtartó és bosszút áll azokon, akik keresztbe tesznek neki.

Nyilas: dr. Valerie Kinbott (Riki Lindhome)

A Nyilasoknak közvetlen természetük van, akárcsak dr. Valerie Kinbottnak, Wednesday terapeutájának. Útmutatót ad és segít a diákoknak a fejlődésben. Kedves, de nagyon nehéz megtörni.

Bak: Pugsley Addams (Isaac Ordonez)

Pugsley Wednesday érzékeny öccse, akit zaklatnak az osztálytársai. Testvérével imádják a drámát és csínytevéseket, ő az egyetlen ember, akire igazán számíthat – és ez fordítva is igaz.

Vízöntő: Ms. Marilyn Thornhill (Christina Ricci)

A Vízöntő az asztrológia „hippije”, aki az alternatív és természetes módszereket részesíti előnyben. Ms. Thornhill igazi nonkonformista, aki ragaszkodik szokatlan életmódjához. Tudományos és történelmi ismeretei igazi Vízöntőre vallanak, ahogy az is, ahogy segíteni próbál tanítványainak.

Halak: Bianca Barclay (Joy Sunday)

Varázsával, szépségével, népszerűségével és természetfeletti erejével Bianca képes elnyerni az egész Nevermore csodálatát. Bianca tengeri boszorkány, mint a Halak csillagjegy, aki hipnotikus mágiával irányíthat másokat. Érzékszervei és szirén származása mellett nem is lehetne más jegy képviselője.

Forrás: Teen Vogue, Fotó: Netflix

Olvass tovább!