Jennifer Lawrence 3,5 millió forintos szettben indult kisfiával a játszótérre

2024. január 02.
A színésznő már többször is bebizonyította, hogy nem retten vissza a rendhagyó öltözködéstől. Ezúttal méregdrága dizájnerruhában jelent meg a játszótéren kisfiával.
Jennifer Lawrence

Kétségtelen, hogy Jennifer Lawrence mindig meg tudja lepni rajongóit, hiszen olykor meztelen testével sokkolja őket, máskor mindenkit levesz a lábáról a vörös szőnyegen. Meg kell hagyni, hogy nem retten vissza attól, ha görög istennőként kell tündökölnie, de attól sem, hogy megszegje a filmfesztivál öltözködési szokásait, és tangapapucsban jelenjen meg a kifutón

A színésznőt nemrég Beverly Hills utcáin kapták lencsevégre, a szettje alapján pedig azt gondolhatnánk, hogy épp most lépett volna ki egy magazinból. Az igazság azonban az, hogy éppen a játszótérre tartott egyéves kisfiával, Cy-vel. Ebben elsőre semmi meglepő sincs, azonban míg mások a szekrény aljából karolnak fel elő egy „játszós” nadrágot, addig Lawrence ruhája 10 ezer dollárba, azaz körülbelül 3,5 millió forintba került.

A fekete blézere 2 millió forint, a farmeringe 326 ezer, a nadrágja pedig 380 ezer forintba kerül, de persze a kiegészítőkről sem szabad megfeledkeznünk. 

Lawrence számára nem idegen a drága, dizájner megjelenés. Az elmúlt évben Tom Ford, Proenza Schouler és Bottega Veneta darabjait fedezték fel rajta, ennek ellenére gyakran visel olcsóbb darabokat is.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images