Sokkolta a rajongókat a totál meztelen Jennifer Lawrence

2023. október 24.
A színésznő mindenkit meglepett, hogy teljesen levetkőzött új, netflixes filmjében.
Sokkolta a rajongókat a totál meztelen Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence új filmje, a Barátnőt felveszünk ugyan már július óta látható a Netflixen, a rajongóinak azonban valamiért csak most tűnt fel, hogy a Maddie-t játszó színésznő az egyik jelenetben váratlanul teljesen meztelenül jelenik meg. A sztár közösségi média oldalait az elmúlt napokban elárasztották a hitetlenkedő kommentelők. „Miért van Jennifer Lawrence ebben a filmben meztelenül?” – kérdezte az egyik néző.

A történet szerint Maddie-t felbérelik Percy gazdag szülei, hogy legyen egy kellemes romantikus élménye, mielőtt egyetemre megy. Innentől azonban rengeteg humoros esemény éri őket, mint például az említett jelenet is, amelyben a parton ellopják a ruháikat. 

„Soha nem gondoltam volna, hogy fogom látni a meztelen Jennifer Lawrence testét” – viccelődött egy másik hozzászóló. A színésznőt azonban nem zavarta, hogy ruha nélkül kellett a kamerák elé állnia. „Az életemben és a csapatomban mindenki próbál helyesen cselekedni, és azt kérdezgették: »Biztos vagy benne? Biztos? Biztos?« Egy pillanatra sem gondolkodtam. Vicces volt” – mondta Lawrence.

Forrás: Hello, Fotó: Getty Images