Az internet kiakadt Selena Gomez merészen kivágott ruháján, amiben a Golden Globe-on jelent meg

2024. január 08.
Selena Gomez egy igazán különleges megjelenést választott a 2024-es Golden Globe-gálára, ám a rajongók úgy tűnik, nincsenek oda a szettért.
Golden Globe 2024 Selena Goomez ruhája

Selena Gomez vasárnap este egy tűzpiros, aszimmetrikus Giorgio Armani ruhát viselt a 2024-es Golden Globe-gála vörös szőnyegén. A fekete övvel, valamint kivágásokkal és fekete virágokkal díszített ruhát egy fekete magas sarkú cipővel párosította. Ami az ékszereket illeti, a stylistja, Erin Walsh ezúttal a glam stílus mellett tette le a voksát: több gyémánt karkötővel, valamint egy pár statement fülbevalóval egészítette ki Selena megjelenését.

Selena Gomez a 2024-es Golden Globe-on

Selena Gomez a 2024-es Golden Globe-on

Bár a sztár láthatóan remekül érezte magát a különleges outfitjében, a rajongóinak úgy tűnik, nem nyerte el a tetszését Selena megjelenése. A Twittert és a Redditet is ellepték a ruhát kritizáló bejegyzések.

„Annyi kérdésem van a ruha láttán… Rendkívül előnytelen és összenyomja a melleit. Szegény Selena. Annyira gyönyörű, de ez annyira nem áll jól neki. Bárki is tette ezt vele, nagyon rossz döntés volt” – írta egy felhasználó.

„Minden tiszteletem Selenáé, de ez a ruha annyira rosszul áll neki. Úgy néz ki, mintha 15 cicije lenne, és nem szexi módon” – tette hozzá egy másik netező.

„Olyan gyönyörű egyébként , hogy tehették ezt vele!??? A mellkasa túl nagy a felsőhöz. Fájdalmasnak/kényelmetlennek néz ki” – jegyezte meg valaki más.

 

Fotó: Getty Images