Covid-hullám söpört végig a sztárokon a Golden Globe után

2023. január 18.
A Golden Globe-on részt vevő sztárok jó része már nem tudott elmenni a Critics Choice Awardsra, miután a gálán Covid-hullám söpört végig.

Több hollywoodi híresség is koronavírustól szenved, miután végigsöpört a betegség a Golden Globe-gálán. A gálát követő Critics Choice Awards már kötelezővé tette a Covid-teszteket, és sok sztár a pozitív eredmény miatt nem is tudott már részt venni a rendezvényen.

A fertőzött hírességek között van állítólag Colin Farrell, Jamie Lee Curtis, Brendan Gleeson és Michelle Pfeiffer is. A sztárok közül többen is a közösségi médiában jelentették be, hogy Covid-fertőzöttek lettek: Jamie Lee Curtis szomorkodva közölte Instagram-oldalán, hogy ezúttal nem tud szurkolni kollégáinak és barátainak, Michelle Pfeiffer pedig kifejezetten sajnálta, hogy nem tudja megnézni, ahogyan Jeff Bridges átveszti életműdíját. 

Bár mostanában kevesebb szó esik a koronavírusról, az amerikai egészségügyi szakértők szerint nem meglepő, hogy a Golden Globe-on így megugrott a fertőzések száma: a zárt terekben zajló tömegesemények még mindig a Covid melegágyát jelentik, az elmúlt hetekben pedig amúgy is az esetszámok emelkedését figyelték meg az országban.

A hírességek egyébként nem részletezték állapotukat, de a posztok alapján valószínűsíthető, hogy csak enyhébb tünetekkel küszködnek.

Forrás: BBC Fotó: Getty Images